Libeskind Tower (PwC Tower)

I perioden 2016-2020 er det sidste tårn ud af tre blevet opført i det store finans- og forretningsområde CityLife i Milano, Italien. Tårnet kaldes ”Libeskind Tower”, da det er designet af den verdenskendte arkitekt Daniel Libeskind. Fletco Carpets har leveret 25.000 m2 fladvævede tæppefliser i tæppefliseformen LockTiles® til den 175,5 meter høje, buede bygning.

 

Copyright alle udendørsbilleder: Alberto Fanelli

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Fletco Carpets A/S

Fletco Carpets har leveret 25.000 m2 LockTiles® i en mørkegrå farve i kvaliteten Nordic, som er blevet monteret på alle kontoretager.

Slutresultatet er yderst vellykket og tæppefliserne skaber en god harmoni med resten af interiøret og er med til at forstærke de varme farver fra PWC’s logo, som pryder væggene.

Kvaliteten Nordic er lavet i 100% PA 6.6 Ascend Ultron®, hvilket gør tæppet ekstra slidstærkt og derfor beregnet til kraftig erhvervsbrug. Nordic er bl.a. certificeret med miljøvaredeklarationen EPD og herudover Eurofins Indoor Air Comfort Gold og M1, hvilket dokumenterer, at tæppet har lave VOC-afgasninger og dermed bidrager til et sundt indeklima.

Bagsiden på LockTiles® er lavet af 100 % genbrugsmaterialer og indeholder hverken bitumen, PVC, latex eller andre miljøskadelige stoffer.

Den innovative tæppefliseform LockTiles® giver et look som et væg til væg-tæppe, da samlingerne mellem fliserne kun er minimalt synlige.


Produktkoblinger

Tæppefliser

Find eksklusive tæppefliser til dit næste projekt


Relaterede projekter

AC Hydraulic A/S kontorbygning

AC Hydraulic A/S kontorbygning

Viborg

I Danmarks næststørste kommune Viborg stod AC Hydraulic A/S kontorbygning f...


Algade 38

Algade 38

Aalborg

På denne flotte facaderenovering af Adelgade 38 i Aalborg ønskede arkitekten ...


Ambercon

Ambercon

Nybygning | Rebild | 20,0 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i Rebild på 2 etager . Selve byggeriet er ...

Amicitia Leeuwarden

Amicitia Leeuwarden

LK Leeuwarden

I 2010 startede genopbygningen af det, der tidligere blev kendt som den "grim...