The Audo

I maj 2019 lukkede The Audo for første gang dørene op i Københavns Nordhavn. The Audo er et samarbejde mellem møbelfirmaet Menu og Norm Architects, der har skabt et nyt hovedsæde for Menu, med en blanding af showroom, mødested og boutique-hotel. Kolon er med som samarbejdspartner i dette imponerende nye og kreative projekt. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Kolon Total Inventar

Stueetagen på The Audo rummer reception, bar, restaurant og showroom. Kolon har leveret reoler og skabe i The Audos showroom, alt sammen i eg, og med Kolons stærke signatur hængsler i bruneret messing. Kolon har desuden leveret alt fast inventar til bar og restaurant med bl.a. skabe i linoleum og bordplader i marmor.

På 1. sal har Menu hovedkontor, samt kreativt materiale bibliotek, som er åbnet for alle. Her har Kolon produceret en skræddersyet og gennemgående reol- og skabsvæg, der fungerer som materialebibliotek. På husets øverste etage findes 10 unikke luksus hotelværelser, hvor den gennemgående afdæmpede stil med Kolons skabe i eg og bruneret messing, går igen.

Kolon har fået muligheden for fremadrettet at benytte The Audo som showroom, hvilket er en fantastisk mulighed for at vise Kolons produkter frem i utrolig flotte omgivelser, og som viser Kolons inventar også kan indgå i andet end institutioner og skoler.

Projektet i Nordhavn var velbesøgt under 3 days of design tilbage i maj 2019, og har efterfølgende fået massiv omtale i diverse design og indretnings- magasiner, både i Danmark og også internationalt.


Produktkoblinger

Specialinventar

Specialinventar af høj kvalitet


Relaterede projekter

AC Hydraulic A/S kontorbygning

AC Hydraulic A/S kontorbygning

Viborg

I Danmarks næststørste kommune Viborg stod AC Hydraulic A/S kontorbygning f...


Algade 38

Algade 38

Aalborg

På denne flotte facaderenovering af Adelgade 38 i Aalborg ønskede arkitekten ...


Ambercon

Ambercon

Nybygning | Rebild | 20,0 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i Rebild på 2 etager . Selve byggeriet er ...


Amicitia Leeuwarden

Amicitia Leeuwarden

LK Leeuwarden

I 2010 startede genopbygningen af det, der tidligere blev kendt som den "grim...