Lundgrens

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg Boulevard, hvor vi har haft til opgave at udvikle et samlet indretningskoncept, der afspejler Lundgrens dna og visuelle identitet ned i mindste detalje. Kombinationen af materialer og den nøje udvalgte farveskala med grønne, grå og sorte nuancer skaber et univers, der udstråler kvalitet og enkelthed.

For at give domicilet en fælles identitet og en homogen sammenhæng mellem rummene har vi arbejdet med et overordnet fælles koncept. Ambitionen har været at skabe indbydende rum, hvor advokat og klient kan have en personlig kontakt i professionelle rammer. Vi har i indretningen opnået en helt særlig ”feeling”, der sammen med valget af materialer, får brugeren til at føle sig hjemme og omfavnet. I ankomstarealet inviterer de åbne arealer med reception, kaffebar og lounges til en mere uformel dialog.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Involverede firmaer

DEKO p|s

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg Boulevard, hvor DEKO har leveret mobilvægge, fuldglasvægge og døre til kontorer og mødelokaler.

Ambitionen har været at skabe indbydende og funktionelle rum, hvor advokat og klient kan have en personlig kontakt i professionelle rammer. DEKO FG fuldglasvæggene er her en flot og lys løsning, der naturligt afskærmer og samtidig giver fuldt udsyn til og fra rummet, hvilket bidrager til et åbent og imødekommende miljø. De mange mødelokaler og kontorer med fuldglasvægge tillader, at lyset kan genbruges i flere rum, og skaber transparens på tværs af kontoret.

For yderligere at imødekomme behovet for funktionalitet, er der udført DEKO MV mobilvægge imellem udvalgte møderum, hvilket er en praktisk og fleksibel løsning, der giver mulighed for at slå flere rum sammen til ét stort.


Produktkoblinger

DEKO folde- og mobilvægge

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg Boulevard, hvor DEKO har leve ...


Deko fg fuldglasvæg

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg Boulevard, hvor DEKO har leve ...


Relaterede projekter

AC Hydraulic A/S kontorbygning

AC Hydraulic A/S kontorbygning

Viborg

I Danmarks næststørste kommune Viborg stod AC Hydraulic A/S kontorbygning f...


Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

Aalborg

Nye kontorlokaler green:ID har leveret kontorbelysning til kontorloka...


Algade 38

Algade 38

Aalborg

På denne flotte facaderenovering af Adelgade 38 i Aalborg ønskede arkitekten ...


Alge-Stop, Domicil - Renovering af indkørsel