Spar på energien med en inddækket altan

Annonce – Dato 14 jan 2020

Glasinddækkede altaner kan bruges som en ekstra stue det meste af året og spare på kvadratmeterne indenfor. De fungerer også som et ekstra lag isolering på lejligheden, der reducerer energiforbruget.

Spar på energien med en inddækket altan fra Alument

Glasinddækkede altaner er blevet populært blandt boligforeningerne. Altanerne gør det muligt at nyde naturen udenfor på blæsende og kolde dage, hvor de almindelige åbne altaner kommer til kort. På varme dage kan glasset åbnes op, så altanen fungerer som en åben altan. Fleksibiliten i designet betyder, at altanen kan bruges en større del af året til glæde for beboerne, klimaet og foreningen.

- Beboerne får en ekstra stue, de kan bruge en stor del af året. Det gør det lettere at invitere gæster hjem, hvis du bor i en lille lejlighed. Samtidig mindskes behovet for ekstra kvadratmeter, og det er godt for klimaet. Der er færre kvadratmeter, som skal varmes op, rengøres og vedligeholdes, siger salgsdirektør i Alument Lars Bomholt.

Social, økonomisk og miljømæssig værdi

En glasinddækket altan fungerer også som et ekstra lag isolering på lejligheden. Det betyder, at der skal bruges mindre energi på at varme lejligheden op. Årligt giver det en besparelse i omegnen af 200 KWh afhængigt af lejlighedens størrelse. Det er godt for økonomien og klimaet. Men også internt i boligforeningen giver de inddækkede altaner værdi.

- Når altanerne bliver brugt mere, kommer der mere liv i boligforeningen. Beboerne bliver bedre til at passe på hinanden og skabe et godt nærmiljø. Det giver tryghed og betyder i sidste ende, at der kommer færre fraflytninger. Det skaber en større sammenhængskraft til glæde for hele boligforeningen, siger Lars Bomholt og slutter: Indenfor bæredygtighed taler man om den sociale, økonomiske og miljømæssige bæredygtighed. På en måde kan man sige, at en inddækket altan scorer point i alle tre kategorier.

glasinddækket altan fra Alument

Alument leverer glasinddækkede altaner og åbne altaner i hele landet. De åbne altaner er indrettet, så der altid kan eftermonteres glasinddækninger. På den måde har man ikke låst sig fast på et bestemt design, men kan udvide på et senere stadie. Altanerne fås i mange forskellige designs, så det er muligt at få en skræddersyet løsning til det enkelte projekt.

Læs mere om Aluments altaner her

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...