Lys og luft på Beddingen

Annonce – Dato 1 Aug 2019

Lys og luft på Beddingen På Østre Havn i Aalborg har en række nye luksuslejligheder set dagens lys på den historiske værftsgrund. Lejlighederne har frit udsyn udover Limfjorden takket være store glasaltaner fra Alument.

Østre Havn i Aalborg får glasaltaner fra Alument

De nye beboere på Beddingen i Aalborg kan nyde en af Aalborgs bedste beliggenheder med en fantastisk udsigt udover havnebassinet tæt på Aalborg midtby. Arkitekterne har forstået at udnytte den gode placering til fulde med store glasaltaner mod vest leveret af Alument.

- Jeg synes, at kombinationen mellem ude og indre miljø er lykkedes rigtig godt på Beddingen. Soveværelset ligger mod øst. Mens hovedrummene mod vest har det store frie view over Limfjorden, hvor de store altaner kan løfte solen hele vejen ind i boligerne. Når man sidder inde i sin stue, skal man ikke skærmes af for udsigten, og derfor er der selvfølgelig glasaltaner, siger arkitekt MAA Kim Skovhus fra Skovhus Arkitekter, der har tegnet lejlighederne.

Glasaltanen har hvide profiler, der understreger det maritime miljø. Altanen er af typen Lumon 6T-foldeglas, hvor glasset kan foldes til side en varm sommerdag. Samtidig skærmer glasløsningen for vinden en blæsende efterårsdag uden at tage udsigt eller sollys.

- Vores glasaltaner er vokset i popularitet de senere år. Folk vil gerne have den gode udsigt og den komfort, der følger med en glasafskærmning. Tidligere ville mange nok være gået uden om en sådan en løsning, fordi de var bange for indkig. Sådan er det ikke mere. Nu handler det om at få god udsigt og lys ind i boligen, siger salgschef i Alument Lars Bomholt.

nye beboere på Beddingen i Aalborg, glasalter med hvide profiler fra Alument

Alument har arbejdet tæt sammen med entreprenørfirmaet Arne Andersen Vrå om at få den bedste løsning til projektet. Her har projektleder Bjørn Vestergaard kun positive ord at sige om samarbejdet:

- Der har været et fint samarbejde gennem hele processen. Glasfoldedørene og afskærmningen på de store altaner er i en rigtig god kvalitet. Udførelsesmæssigt er det også gået rigtig godt. Vi fik en god løsning og nåede i mål, som vi skulle, slutter han.

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...