Lad skybruddet sive ned gennem belægningen

Annonce – Dato 22 Aug 2019

Ecoblock Stone giver naturlig nedsivning af regnvand mellem fliserne

Lad skybruddet sive ned gennem belægningen

Lad skybruddet sive ned gennem belægningen

Ecoblock Stone giver naturlig nedsivning af regnvand mellem fliserne

De seneste mange år har udviklingen gået i retning af store parkeringsarealer, solide indkørsler og flotte terrasser i fliser og betonsten. Men i jagten på den perfekte belægning har vi helt glemt regnen – den regn, som vi får stadig mere af.

Tidligere sivede regnen gennem perlesten, skærver eller grus ned i bærelaget. Men med de moderne belægninger, med næsten uigennemtrængelige fuger og asfalt, løber vandet nu i stedet videre til kloaknettet, som under den svære belastning ved kraftige regnskyl og skybrud ofte må give op. Så ender vandet i stedet i kældre, butikker, lagre eller kontorer.

Permeable belægninger, som Ecoblock Stone, giver effektiv nedsivning, der aflaster kloaknettet

Heldigvis findes der permeable belægninger, hvis store vandgennemtrængelighed skåner kloaknettet, og giver et lækkert design med langtidsholdbare fliser eller betonsten.

Ecoblock Stone er en effektiv permeabel belægning, der tillader regnvandet at sive uhindret ned i bærelaget, samtidig med at løsningen bevarer flisernes store designmæssige fleksibilitet.

Ecoblock Stone er specialdesignede Ecoblock fugerammer, der tåler stor belastning og hård frost uden at knække, kombineret med et bredt udvalg af fliser og belægningssten. Det unikke ved Ecoblock Stone er, at afvandingen sker gennem selve rammen, og IKKE gennem fugegrus mellem fliserne. Ved mange andre permeable belægninger skal fugegruset udskiftes efter en årrække, da permeabiliteten efterhånden forringes eller gruset helt forsvinder.

Ecoblock Stone giver dig således en permeabel belægning og mulighed for at skabe funktionelle og dekorative løsninger med stabile, langtidsholdbare og kørefaste belægninger, der samtidig aflaster kloaknettet og minimerer risikoen for oversvømmelser.

Kontakt Byggros på 5948 9000 eller info@byggros.com.

Referenceprojekter fra BG Byggros

Moesgård Museum

Moesgård Museum

Nybygning | Aarhus | 355 Mio.Kr.

Nybygning af museum i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Hillerød

Novo Nordisk købte jorden og Favrholm i 1993 og genskabte i 1996 søen på ba...