Inddækkede altaner skaber uderum

Annonce – Dato 5 Apr 2018

Altanløsninger i glas forlænger sæsonen

Inddækkede altaner skaber uderum

Inddækkede altaner skaber uderum

Altanløsninger i glas giver flere muligheder, forlænger sæsonen og forskønner ejendommen. En glaslukning fra Alument skaber et nyt uderum på altanen, som kan bruges året rundt.

Klare fordele

En inddækket altan med foldeglas kan bruges året rundt. En altan lukket med glas bliver til en lille udestue, hvor du kan nyde de skiftende årstider i ly og læ. Når vejret er godt, kan du lukke op få solen og luften ind på altanen.

En inddækket altanløsning fungerer samtidig som en klimaskærm, der holder på varmen og nedsætter energiforbruget i lejligheden.

Forny eller byg nyt

Det giver en masse nye muligheder at forny eksisterende altaner med foldeglas. Alument laver velgennemtænkte løsninger, der tager hensyn og bevarer æstetikken på nuværende bygninger og altaner. Alle løsninger udformes med respekt for stil og arkitektur.

Ved nybyggeri

Selvom man som bygherre ikke har noget ønske om at integrere foldeglas på altanen, kan vi anbefale at indtænke muligheden. Vælges et værn fra Alument, får man en langsigtet løsning, hvor der senere kan monteres foldeglas, hvis boligforeningen eller den enkelte beboer skulle ønske det.

Hos Alument er alle løsninger fremtidssikrede. Det er vigtigt for os, at du som kunde oplever at få et brugbart og holdbart resultat, der kan skabe glæde i mange år.

Nem at vedligeholde

Altaner med skydedøre er svære at rengøre i modsætning til altaner med foldeglas. Foldeglasset er let at åbne og køre til side, og beboeren kan inde fra altanen selv gøre glasset rent på begge sider uden problemer.

Med en foldeglasløsning beskyttes altanen og de bagvedliggende konstruktioner mod regn, sne, blæst, snavs – ja, sågar mod støj. En glasinddækning dæmper støj med op til 20db, så der er fred og ro til at nyde altanen og udsigten.

Få mere inspiration og kontakt Alument på alument.dk/projektsalg

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...