Cykeloverdækninger fra Lyngsøe - også til løbehjul

Dato: 7 Feb 2019

Lyngsøes løsninger udmærker sig ved en klassisk og enkel elegance, gerne leveret på modulbasis, således at dimensionerne kan tilpasses efter det aktuelle behov. Alle bærende elementer fremstilles i varmgalvaniseret stål, og der anvendes kun vedligeholdelsesfrie materialer i konstruktionerne. Alle materialer er CE-mærket og opfylder således EU´s krav om sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse.

Lyngsøe Cykelparkeringer – med og uden cykelstativ - leveres som et modulsystem,

CYKELPARKERING

Lyngsøe Cykelparkeringer – med og uden cykelstativ - leveres som et modulsystem, der let og fleksibelt kan tilpasses det aktuelle behov hvad angår størrelse og kapacitet. Lyngsøes cykelparkeringer leveres i alle tagformer og yder effektiv beskyttelse mod vejrliget. Løsningen sikrer at det er hurtigt, let og sikkert at parkere sin cykel, og at alle cykler er samlet det samme sted - ikke spredt over arealet.

Catch Løbehjulsholderen er fleksibel og nem at integrere i de eksisterende cykelfaciliteter

CATCH LØBEHJULSHOLDER

Løbehjulsholderen er både meget fleksibel og nem at integrere i de eksisterende cykelfaciliteter, men kan også monteres enkeltvis eller i rækker på mure og vægge, placeres fritstående i stativ eller tilbygges som supplement. Grundelementet er udformet, så det passer til stort set alle typer og størrelser løbehjul. Det er fremstillet af galvaniseret stål med gummipolstring på udsatte steder, så man undgår ridser og skrammer. Konstruktionen er udformet så man kan sikre løbehjulet mod tyveri med en almindelig hængelås.

SCOOTOWER LØBEHJULSSTATIV

Løbehjulsholderne kan også monteres på specielle fritstående søjler (Scootower), der enten støbes i jorden eller boltes fast. Op til otte løbehjulsholdere kan placeres på hver Scootower, og det er muligt at kombinere løbehjulsholdere og cykelholdere på samme søjle.

. Lyngsøes cykelparkeringer leveres i alle tagformer og yder effektiv beskyttelse mod vejrligetLøbehjulsholder, løbehjulsstativ og cykeloverdækninger

Samarbejdsfordele:

  • Mere end 20 års erfaring
  • Stærke, robuste, og vedligeholdelsesfrie løsninger med minimale driftsomkostninger
  • En nem og hurtig proces fra første kontakt til montage og aflevering. Sælgeren er med hele vejen
  • Professionel rådgivning med højeste ekspertise sikrer den helt rigtige løsning i enhver situation
  • Produktion og tegnestue er placeret på hovedkontoret ved Århus, hvilket giver korte kommunikationsgange og stor fleksibilitet.
  • Lyngsøe anvender udelukkende egne montører - uddannede og certificerede i Lyngsøes produkter
  • Stort fokus på logistik og produktion - altid levering til aftalt tid
  • CE-mærkede stålkonstruktioner
  • Tildelt Arbejdstilsynets grønne smiley
  • Tilfredse slutkunder

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår