Fornyelse af gårdmiljø

Annonce – Dato 6 Feb 2024

Funktion og æstetik i skøn forening.

Cykeloverdækning med fokus på æstetik og funktionalitet

Lyngsøe A/S har leveret forskellige overdækninger for KBS Byg til et hyggeligt gårdmiljø ved et lejlighedskompleks midt på Nørrebro i København. Opgaven gik ud på at skabe et lækkert gårdmiljø, hvor det er trygt og behageligt at opholde sig og med funktionaliteten i top.

Cykeloverdækninger med fokus på æstetik og funktionalitet

Lyngsøe A/S har leveret 2 UNA cykeloverdækninger i varmgalvaniseret stål med Thermowood i enderne. Cykeloverdækningerne har hver plads til 25 cykler. For at skabe et mere trygt rum i de mørke timer er der installeret LED-spots, som giver et godt orienteringslys. På taget af overdækningerne er der valgt Sedum, som passer godt til omgivelserne. Det binder gårdhaven fint sammen og giver fornemmelsen af at se ned på en have fra 1. sal. Udover at Sedum er virkelig flot at se på har det også en positiv effekt på miljøet. Det er godt for insekter, og det kan binde større vandmængder.

Afskærmning med stil Kubistisk og let udtryk skaber harmonisk helhed

Afskærmning med stil

Derudover har vi leveret 3 UNA pergola-containeroverdækninger. En åben pergola-løsning til almindelig privat renovation og 2 aflåste pergola-løsninger til storskrald og erhvervsaffald. De lodrette lameller giver overdækningerne et let udtryk og afskærmer samtidig affaldet. Ved at bygge med pergolatag indgår det ikke i den samlede bebyggelsesprocent.

Udover overdækningerne har vi også leveret fritstående cykelholdere til i alt 40 cykler.

Kubistisk og let udtryk skaber harmonisk helhed

UNA-modellen har et let, kubistisk udtryk, der matcher de omkringliggende bygninger. Det varmgalvaniserede stål kræver minimalt vedligehold og giver derved besparelser på driftsomkostningerne. Beboerne er rigtig glade for de nye overdækninger og det hyggelige gårdmiljø.

Overdækninger til jeres behov

Lyngsøe A/S leverer alt i overdækninger og afskærmning – fra carporte og garager til cykelparkering og redskabsrum til containerafskærmning. Vores produkter tilpasses individuelt til den enkelte kunde, så de passer til jeres ønsker, uanset om I har behov for 1, 5 eller 30 overdækninger.

Vi ser frem til at rådgive jer om jeres kommende projekter, så vi sammen kan skabe bedre rum til livet.

Kontakt os på telefon 70 20 61 41 eller send en mail til info@lyngsoe.dk, så vi kan snakke om jeres muligheder for overdækninger og afskærmninger.

Mere om produktet Cykelparkering

Cykelparkering

Designet cykelparkering i stål

Referenceprojekter fra Lyngsøe A/S

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Anlægsarbejde | Fredericia | 190 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Fredericia med 238 lejligheder på 4 etag...

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Byggeår: 2019/2020 Entreprenør: Vibe-huse Bygherre: Vibe-huse Kolt/Hasselager