Ekspertise og carporte i lange baner

Dato: 10 jan 2019

Lyngsøe A/S i Hinnerup udvikler og fremstiller produkter indenfor carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger, skræddersyet efter ønsker og behov. Alle typer i en kvalitet, der æstetisk og funktionelt er på et højt niveau. Det gælder for konstruktionerne, men også for materialevalg og den finish, som produkterne udføres i.

Carporte, overdækninger, opbevaringsrum

Program:

Carport med fladt tag - UNA

Fås som enkelt eller dobbelt carport med mange tilvalgsmuligheder, farver og beklædninger. UNA carport med fladt tag leveres med 16 mm 5-lags termoplader med UV-filter, som beskytter bilen mod sol og sne.

Moderne funkis carport - KUBIC

Moderne carport med brede rammer og en massiv konstruktion. Det præcise og enkle udseende gør denne design carport til en særdeles stilfuld og moderne løsning.

Carport med buet tag - ELIPSE

Elegant og flot carport med buet tag i galvaniseret stål, fås med eller uden redskabsrum.

Sidehængt carport i stål - WING

Sidehængt carport i galvaniseret stål, som fås til 1 eller 2 biler. En perfekt løsning hvis man ønsker et minimum af bærende søjler. Fremstillet i galvaniseret stål med tag af termoplader i 5-lags polycarbonat, der giver effektiv beskyttelse mod vind og vejr. Mange kombinationsmuligheder i farver, materialer og udformning. Stort udvalg af stilrene og funktionelle tilbehørsmuligheder og beklædninger.

Væghængt carport - WALL

Med en væghængt carport monteret på huset opnår man både et minimum af søjler og en overdækning af både hoveddør og bil i ét. WALL fås med både buet, fladt eller valmet tag.

Carport ensidig taghældning - PLAN

PLAN er let og skarp i sit udtryk, med lige spær og ensidet taghældning. Mulighed for at lukke en eller flere sider i carporten med beklædning efter ønske.

Carport med saddeltag - PEAK

En robust og vedligeholdelsesfri carport med et udtryk, der passer til både nyt og ældre byggeri. Leveres som enkelt eller dobbelt carport med og uden redskabsrum. Fremstillet af galvaniseret stål og kan eventuelt pulverlakeres i RAL farve efter ønske. Kan også leveres med indbyggede LED spots i spærene - et godt orienteringslys.

Carport med redskabsrum

Stålcarport med redskabsrum, der sørger for, at cykler, haveredskaber, trillebøre, plæneklippere m.m. er elegant beskyttet og nemme at komme til. Rummet kan opdeles for flere funktioner.

Dobbelt carport stål

Stort udvalg i alle farver, former og størrelser. Fås med eller uden redskabsrum og i flere forskellige tagtyper, eksempelvis med buet tag, valmet tag eller fladt tag.

Fladt tag, buet tag, vedhængt carport, carport i stålCarport ensidig taghældning, Carport med redskabsrum, Dobbelt carport stål

Kompetence:

Lyngsøe arbejder løbende med virksomheder og deltager i større byggeprojekter rundt om i landet. Med egen produktion i Danmark kan alt laves på bestilling. Har man derfor specielle ønsker, som kræver unikt tilpassede løsninger, så er Lyngsøe klar til at hjælpe. Lyngsøe har stor erfaring med små som store projekter i samarbejde med bygherrer, entreprenører, boligforeninger, ejendomsudviklere m.m. Produktion og tegnestue er placeret på hovedkontoret ved Århus. Det giver korte reaktionstider og stor fleksibilitet.

Garanti:

En Lyngsøe carport er et kvalitetsprodukt i både design, materialer og udformninger og derfor gives der Danmarks bedste garanti: 15 års rustgaranti på alle galvaniserede dele, samt 15 års leverandørgaranti på tagplader.

Certificering:

Lyngsøes produkter er CE-mærket og opfylder dermed EU´s krav om sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse.

Se mere om carporte her

Mere om produktet Carport og stålcarport

Carport og stålcarport

Udvikling og fremstilling af carporte i stål

Carpoprt med fladt tag - UNA

Carpoprt med fladt tag - UNA

Enkelt eller dobbelt carport i galvaniseret stål

Læs mere

Kubic carport

Kubic carport

Carport med brede rammer og en massiv konstruktion

Læs mere

Carport med buet tag - ELIPSE

Carport med buet tag - ELIPSE

Carport med buet tag i galvaniseret stå

Læs mere

Sidehængt carport - WING

Sidehængt carport - WING

Sidehængt carport i galvaniseret stå

Læs mere

Vedhængt carport - WALL

Vedhængt carport - WALL

Fås med både både buet, fladt eller valmet tag

Læs mere

Carport ensidig taghældning - PLAN

Carport ensidig taghældning - PLAN

Med lige spær og ensidet taghældning

Læs mere

Dobbelt carport i stål

Dobbelt carport i stål

Med eller uden redskabsrum

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår