50 meter lang cykeloverdækning til regionshospitalet ved Herning

Annonce – Dato 22 nov 2022

Vedligeholdelsesfrie overdækninger med grønt tag fra Lyngsøe A/S.

Lyngsøe - langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie overdækninger

Lyngsøe har opført to cykelparkeringer ved det nye regionshospital i Gødstrup. Den ene cykeloverdækning er en 50 meter lang KUBIC-model med lodrette trælameller i enderne og Sedum på taget. Den anden er 11 meter lang og ligeledes med trælameller og Sedum. Det giver plads til i alt 200 cykler.

Langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri

Cykelparkeringen er fremstillet i galvaniseret og pulverlakeret stål, som er langtidsholdbart, vedligeholdelsesfrit og dermed et bæredygtigt materiale. KUBIC er vores topmodel i stilfuldt og moderne design, der er en flot kontrast til det grønne tag. For at sikre et godt orienteringslys, også når mørket falder på, har man valgt at få spots i spærene på cykeloverdækningen.

Flot og bæredygtigt tag

Taget er som nævnt med Sedum på toppen, hvilket var et ufravigeligt krav fra hospitalets side. Udover at Sedum er virkelig flot at se på, er det også rigtig miljøvenligt og godt for insektlivet. Det grønne tag har en positiv effekt på miljøet, da det kan binde større vandmængder og derfor ikke belaster kloaksystemet. Det bæredygtige element har været en afgørende faktor for valget af netop denne type overdækning.

Lyngsøe - Bæredygtigt tagLyngsøe - Grøn overdækning

Grønt og rekreativt

Området hvor cykelparkeringerne er placeret er tænkt som et grønt og rekreativt område ved hospitalet. Her er der også paddle-bane og legeplads samt vilde bede. De nye cykeloverdækninger binder hele området godt sammen og skaber et flot blikfang for patienter og personale med det grønne sedumtag. Især den lille cykelparkering, der står placeret ved psykiatrisk afdeling for at skabe en rolig udsigt for de indlagte – lidt som at kigge ned på en lille have.

Overdækninger til jeres behov

Lyngsøe A/S leverer alt i overdækninger og afskærmning – fra carporte og garager til cykelparkering og redskabsrum til containerafskærmning. Alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så de passer til jeres ønsker, uanset om I har behov for 1, 5 eller 30 overdækninger. Overdækningerne kan tilpasses jeres specialmål og specifikke tilvalg, såsom Sedum på taget. I kan vælge imellem mange forskellige beklædninger, både helt lukkede som eksempelvis komposit, delvist lukkede som trælammeler eller glas, der giver fuldt udsyn.

Giv os et kald på telefon 70 20 61 41 eller send en mail til mail@lyngsoe.dk, så vi kan fortælle mere om jeres muligheder for overdækninger og afskærmninger.

Se også www.lyngsoe.dk

Mere om produktet Cykelparkering

Cykelparkering

Designet cykelparkering i stål

Referenceprojekter fra Lyngsøe A/S

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Anlægsarbejde | Fredericia | 190 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Fredericia med 238 lejligheder på 4 etag...

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Byggeår: 2019/2020 Entreprenør: Vibe-huse Bygherre: Vibe-huse Kolt/Hasselager