Overdækninger giver mulighed for leg i al slags vejr

Annonce – Dato 19 maj 2022

Langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger fra Lyngsøe Lyngsøe A/S har leveret overdækninger til en række institutioner i Silkeborg Kommune. Det har givet institutionerne nye muligheder for udeaktiviteter. Med de nye overdækninger kan børnene stort set være ude hele dagen i al slags vejr. Madpakkerne nydes i det fri, sandkassen er tør selv i regnvejr og der males under overdækningen i ly for sol eller vind.

Overdækninger fra Lyngsøe

Konstruktion

Taget på overdækningerne består af 16 mm 5-lags termoplader i polycarbonat med UV-filter, der beskytter børn og voksne mod solen. Flere af overdækningerne har glasbeklædning i siderne, der skærmer for vinden, men samtidig giver frit udsyn til børnene og omgivelserne. Andre overdækninger er med lukkede beklædningsløsninger for at skærme af mod eksempelvis parkeringspladsen.

Lyngsøe A/S har leveret overdækninger til institutioner i Silkeborg KommuneLangtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger fra Lyngsøe

Krav til både det funktionelle og det æstetiske

Overdækningerne afspejler de forskellige behov, de enkelte institutioner har til både det funktionelle og det æstetiske. Generelt har der været et ønske om langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger med masser af plads til udeliv.

Yderligere information: www.lyngsoe.dk, tlf. 70 20 61 41.

Referenceprojekter fra Lyngsøe A/S

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Anlægsarbejde | Fredericia | 190 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Fredericia med 238 lejligheder på 4 etag...

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Byggeår: 2019/2020 Entreprenør: Vibe-huse Bygherre: Vibe-huse Kolt/Hasselager