Aktivitetsrum giver mulighed for kreativ leg i flotte omgivelser

Annonce – Dato 12 jan 2023

Lyngsøe har leveret et aktivitetsrum (stort redskabsrum) til Ellevangsskolen i Risskov. Aktivitetsrummet er placeret lidt afsides i et kreativt område, hvor børnene også kan lave andre ting som eks. bål. Aktivitetsrummet bliver bl.a. brugt som krea-rum og har dobbeltdøre, så der kan åbnes mere op på dage med godt vejr. På regnvejrsdage kan aktiviteterne foregå indendørs i læ for regnen.

Lyngsøe har leveret et aktivitetsrum Tag med afvanding mod naturen

Tag med afvanding mod naturen

Aktivitetsrummet er en model PLAN 1,5 med deepmat sort kompositbeklædning på 40 m2. Modellen blev valgt for det flotte udtryk og fordi det giver mening med ensidig taghældning, hvor vandet løber af bag til, hvor der ligger et naturområde. Gavlene er lukket med opale termoplader, så overdækningen er helt lukket, men der stadig kommer lys ind.

Aktivitetsrum i to dele

Aktivitetsrummet er delt i to med et lille depot i den ene ende til opbevaring og et større rum med adgang til skolens område via dobbeltdørene. Der er monteret en vandhane uden på overdækningen for nem adgang til vand fra det store flotte udeområde. Udover overdækningen har vi leveret isoleret gulv i finerplader, som en tømrer har monteret for os. Foran aktivitetsrummet er der en stor træterrasse, så der er god plads til at udfolde forskellige aktiviteter såsom teater eller blot ekstra plads til kreative sysler. Ellevangsskolen er rigtig glade for overdækningen og ser mange anvendelsesmuligheder for den året rundt.

Lyngsøe A/S leverer alt i overdækninger og afskærmning – fra carporte og garager til cykelparkering og redskabsrum til containerafskærmning

Overdækninger til jeres behov

Lyngsøe A/S leverer alt i overdækninger og afskærmning – fra carporte og garager til cykelparkering og redskabsrum til containerafskærmning. Alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så de passer til jeres ønsker, uanset om I har behov for 1, 5 eller 30 overdækninger. Overdækningerne kan tilpasses jeres specialmål og specifikke tilvalg såsom Sedum på taget. I kan vælge imellem mange forskellige beklædninger, både helt lukkede som eksempelvis komposit, delvist lukkede som trælammeler eller glas, der giver fuldt udsyn.

Giv os et kald på telefon 70 20 61 41 eller send en mail til mail@lyngsoe.dk, så vi kan fortælle mere om jeres muligheder for overdækninger og afskærmning.

Yderligere information: www.lyngsoe.dk

Referenceprojekter fra Lyngsøe A/S

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Anlægsarbejde | Fredericia | 190 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Fredericia med 238 lejligheder på 4 etag...

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Byggeår: 2019/2020 Entreprenør: Vibe-huse Bygherre: Vibe-huse Kolt/Hasselager