Carporte og garager til Hadsten Boligforening

Annonce – Dato 17 mar 2022

Overdækninger med fokus på holdbarhed og minimalt vedligehold.

Lyngsøe, overdækninger med fokus på holdbarhed og minimalt vedligehold

Lyngsøe A/S har leveret 11 carporte samt 2 garager under samme tag til Hadsten Boligforening. Løsningen er udformet således, at garagerne også kan fungere som depotrum for viceværten/boligforeningen. For Hadsten Boligforening er det vigtigt, at materialerne har lang holdbarhed og kræver minimalt vedligehold – naturligvis med respekt for design og æstetik. Dermed spares der meget på driftsomkostningerne.

Lyngsøe, bæredygtige materialer

Bæredygtige materialer

Der er tænkt bæredygtighed ind i projektet med langtidsholdbare materialer. Som beklædning ind til de lukkede garager er der anvendt Stålklink Easy-plank. Skillevæggene mellem carportene er udført i galvaniserede hulplader, så der er mulighed for, at carportene kan lukkes til garager, hvis beboerne ønsker dette i fremtiden. På taget er der tagpap.

Udover carportanlægget har Lyngsøe A/S også leveret afskærmning til grønt affald, her er der ligeledes brugt galvaniserede hulplader.

Lyngsøe A/S leverer alt i overdækninger og afskærmning Lyngsøe A/S, bæredygtige materialer

Få den overdækning I har brug for

Lyngsøe A/S leverer alt i overdækninger og afskærmning – fra carporte til cykelparkering og redskabsrum til containerafskærmning. Alle deres produkter tilpasses den enkelte kunde, så de passer til jeres ønsker, uanset om I har behov for 1, 5 eller 30 overdækninger. Overdækningerne kan tilpasses jeres specialmål og specifikke tilvalg. I kan vælge imellem mange forskellige beklædninger, både helt lukkede som eksempelvis komposit, delvist lukkede som trælameller eller glas, der giver fuldt udsyn.

Giv os et kald på telefon 70 20 61 41 eller send en mail til mail@lyngsoe.dk, så vi kan fortælle mere om jeres muligheder for overdækninger og afskærmning.

Få yderligere information om Lyngsøe A/S her, tlf. 70 20 61 41.

Referenceprojekter fra Lyngsøe A/S

Lindbjergskolen

Lindbjergskolen

Nybygning | Herning | 230 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Herning på 3 etager . Selve byggeriet er på...

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Boli.nu - Boligkontoret Fredericia

Anlægsarbejde | Fredericia | 190 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Fredericia med 238 lejligheder på 4 etag...

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Kolt/Hasselager - Vibe-Huse

Byggeår: 2019/2020 Entreprenør: Vibe-huse Bygherre: Vibe-huse Kolt/Hasselager