BGreen-it Sedumbakker – Når du vil anlægge grønne tage i én arbejdsgang

Annonce – Dato 11 mar 2020

I tidens ånd med fokus på klima, bæredygtighed, CO2-neutralitet og grønne løsninger, er BGreen-it Sedumbakker den optimale løsning til hurtig, nem og effektiv installation af grønne sedumtage.

Grønne åndehuller i byen, bedre klimaegenskaber for bygningen og længere levetid for tagmembranen – grønne tage har mange fordele!

Det grønne tag giver rum for naturen i vores byer, så byernes tage kan blive en aktiv del af den grønne udvikling i Danmark. De spirende, grønne tagtoppe fungerer som grønne åndehuller og anlægges ofte på grund af tagvegetationens positive indflydelse på byernes klima- og miljøforhold.

Når du installerer et sedumtag forbedrer det ikke bare bygningens klimaegenskaber, taget bidrager også til CO2-optag og opsamling og forsinkelse af regnvand, ligesom det forlænger tagmembranens levetid. Sedumbakkerne skaber et frodigt grønt tag med stor artsvariation og biodiversitet og forøger den æstetiske værdi af bygningen med et flot visuelt udtryk, der varierer året rundt i takt med årstidernes skiften.

rum for naturen i vores byer, så byernes tage kan blive en aktiv del af den grønne udviklingder varierer året rundt i takt med årstidernes skift

Alle komponenter til et grønt sedumtag samlet i ét produkt – nemt, hurtigt og enkelt!

BGreen-it Sedumbakker er et alt-i-ét bakkesystem, der nemt og hurtigt udlægges direkte på den rodfaste membran og indeholder alle de komponenter, som et ekstensivt grønt tag behøver - samlet i ét produkt:

  • Bakker af genbrugsplast der måler 370 x 570 x 60 mm
  • Indbygget dræn- og vandreservoir i bakkerne
  • Specieludviklet letvægts jordsubstrat
  • Et færdigt sedumplantedække fra start

Sedumbakkerne lægges enkelt og hurtigt direkte på tagmembranen, hvor de stødes op mod hinanden og giver et færdigetableret grønt tag i én enkelt arbejdsgang.

Eksperter med mange års erfaring tilbyder teknisk rådgivning og varierede designløsninger

Vi har samlet en bred pallette af eksperter, der har arbejdet med projektspecifikke grønne tagløsninger gennem mere end 20 år. Vi har derfor den nødvendige knowhow og de rigtige produkter til at sammensætte unikke, banebrydende og dokumenterede kundespecifikke løsninger. Vores eksperter står altid til rådighed for sparring omkring individuelle løsninger - lige fra idéfasen til færdigt projekt. Så giv os et kald på 5948 9000.

Du kan læse meget mere om BGreen-it Sedumbakker og grønne tagløsninger her.

Referenceprojekter fra BG Byggros

Moesgård Museum

Moesgård Museum

Nybygning | Aarhus | 355 Mio.Kr.

Nybygning af museum i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Hillerød

Novo Nordisk købte jorden og Favrholm i 1993 og genskabte i 1996 søen på ba...