BGreen-it Living Wall

Annonce – Dato 26 jan 2017

Grønne, levende og bæredygtige facader i byen

BGreen-it Living Wall

BGreen-it Living Wall

Grønne, levende og bæredygtige facader i byen

Grønt byggeri er en voksende trend i disse år og indarbejdes i bymiljøer over hele verden. BG Byggros har derfor udviklet BGreen-it Living Wall, et modulsystem der beklæder facader med vertikale grønne vægge til gavn for både klima, miljø og mennesker.

Grønt liv i byerne

Når facader beklædes med grønne vægge mindskes forureningen, bygningen holdes afkølet om sommeren, støj formindskes og overophedning af byerne reduceres. BGreen-it Living Wall er derfor en både smuk og praktisk løsning, der er med til at skabe sundere og mere levende byer.

Interessen for grønt bæredygtigt byggeri er stor i Skandinavien, hvor der er etableret mange grønne vægge. En af de store udfordringer er dog, at vores skiftende vejrforhold stiller store krav til vandingssystemet.

Revolutionerende vandfordeling der udnytter regnvandet

De globale klimaforandringer har medført skiftende vejrforhold med voldsomme regnskyl og skybrud. For at udnytte de store vandmængder, er BGreen-it Living Wall udviklet med et indbygget vandreservoir, som kan anvende regnvand til vanding af den grønne væg.

Det helt specielle i en BGreen-it Living Wall løsning er, at vandfordelingen i selve plantemodulerne udelukkende fungerer via gravitation. Det er muligt at tilslutte tagnedløbet direkte til den grønne væg, eller der kan pumpes vand fra en opsamlingstank, et vandreservoir eller fra vandhanen til den øverste række. Vandet vil herefter fordele sig fra række til række ned gennem den grønne væg, indtil det når bunden, hvor der er monteret et overløb samt en vandmåler, der giver besked til systemet, når der er behov for mere vand.

Du kan læse mere om BGreen-it Living Wall på BG Byggros hjemmeside eller besøge os på Building Green messen i Århus d. 29. og 30. marts, hvor vi udstiller på stand 35.

Referenceprojekter fra BG Byggros

Moesgård Museum

Moesgård Museum

Nybygning | Aarhus | 355 Mio.Kr.

Nybygning af museum i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Hillerød

Novo Nordisk købte jorden og Favrholm i 1993 og genskabte i 1996 søen på ba...