Bæredygtig unik puds til boligen

Annonce – Dato 20 sep 2018

Vi er glade for og stolte af, at vi kan tilføje tre nye specialprodukter, Diasen Isoleringspuds, Diasen Saneringspuds og Diasen Akustikpuds til vores i forvejen omfattende produktkatalog af naturlige og miljøvenlige fugttekniske løsninger.

De nye typer puds er baseret på naturlige ingredienser som kork, kalk, pimpsten, ler og hydrauliske bindemidler, og har hver deres unikke egenskaber og anvendelsesområder. Med de nye pudser åbner vi nu op for en yderlige specialisering og individualisering af produkterne til den sunde bolig med det gode indeklima.

DIASEN Isoleringspuds

DIASEN Isoleringspuds er en unik blanding af naturlige råmaterialer som kork, pimpsten, NHL 5 hydraulisk kalk, perlite og diatomit. Materialesammensætning betyder bl.a., at DIASEN Isoleringspuds har en lambdaværdi på kun 0,037 W/mK. Du får en meget porøs, åndbar og miljøvenlig letvægts isoleringspuds, der forhindrer kondens og giver høj termisk isolering.

DIASEN Saneringspuds

DIASEN Saneringspuds er en let makroporøs puds, der består af naturlige materialer som kork, ler, NHL5 naturlig hydraulisk kalk og en række specielle tilsætningsstoffer, der forbedrer vedhæftning og åndbarhed. Den makroporøse struktur med de mange luftfyldte porer sikrer, at krystaldannelse af salte kan ske uden skade på pudsen. Fugten kan samtidig fordampe væk fra murværket, uden at bygningen tager skade over tid. Med et meget lavet forbrug på kun 4,4 kg/cm/m2 er DIASEN Saneringspuds ideel til affugtning og udtørring af hårdt belastet murværk.

DIASEN Akustikpuds

DIASEN Akustikpuds er en korkbaseret puds der, takket være dens fremragende lydabsorberende evne, eliminerer efterklang og reducerer ekko. Pudsen er derfor ideel til akustisk isolering på facader, skillevægge og som lydabsorberende belægning på vægge og lofter. Akustikpudsen er et miljøvenligt og genanvendeligt produkt, der består af kork, ler, diatomit, og hydrauliske bindemidler. Den specielle sammensætning giver DIASEN Akustikpuds høj porøsitet, stor åndbarhed, god varmeisolering, gode affugtningsegenskaber og så er akustikpudsen klassificeret som ikke brandbar A1.

Vil du vide mere om den lette og makroporøse Saneringspuds, Akustikpudsen der eliminerer efterklang og reducerer ekko eller Isoleringspudsen, der minimerer risikoen for kondens og giver en termisk isolering?

Så læs mere på Byggros hjemmeside her

Referenceprojekter fra BG Byggros

Moesgård Museum

Moesgård Museum

Nybygning | Aarhus | 355 Mio.Kr.

Nybygning af museum i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Hillerød

Novo Nordisk købte jorden og Favrholm i 1993 og genskabte i 1996 søen på ba...