Afvandingsrender og riste i dekorativt design

Annonce – Dato 31 jan 2019

Tal fra DMI viser, at det i gennemsnit regner hver tredje dag i Danmark, og man forventer, at den årlige regnmængde vil stige med ca. 10 - 20 % i fremtiden. De voksende regnmængder, perioder med skybrud og voldsom regn rammer især byerne. Det giver ofte både oversvømmelser og dyre vandskader, fordi regnvandet ikke afledes hurtigt og effektiv nok.

Afvandingsrender og risteByggros’ innovative afvandingsrender

Håndtering af overfladevand får således højere og højere prioritet. Hos BG Byggros tilbyder vi et omfattende program af innovative og miljøvenlige afvandingsrender fra tyske ANRIN. Afvandingsrenderne lever op til de mange krav, der i dag stilles til linjeafvanding, når overfladevandet fra den megen nedbør skal håndteres og ledes væk fra offentlige pladser, parkeringspladser og industriområder.

ANRIN afvandingsrender er en serie af præfabrikerede afvandingselementer i plastik eller polymerbeton. Afvandingsrenderne kan leveres i forskellige typer og dimensioner og med integrerede kantprofiler i både galvaniseret og rustfrit stål.

Riste med eksklusive designs

Til afdækning af renderne tilbyder vi et bredt udvalg af riste i galvaniseret stål, rustfrit stål og støbejern. Ristene på afvandingsrenderne findes i en lang række flotte og dekorative designs med elegante farver og specielt udvalgte motiver og piktogrammer. Mulighederne for det unikke design, og vores store udvalg af former og mønstre, betyder, at du altid kan finde en rist, der effektivt og harmonisk blender ind i miljøet, og giver det ønskede udtryk.

Ristene kan således tilpasses forskellige offentlige og private områder, som f.eks. historiske eller moderne bydele, bycentre, gågader, parkeringspladser eller industriområder.

Se mere om afvandingsrendere her

Referenceprojekter fra BG Byggros

Moesgård Museum

Moesgård Museum

Nybygning | Aarhus | 355 Mio.Kr.

Nybygning af museum i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Hillerød

Novo Nordisk købte jorden og Favrholm i 1993 og genskabte i 1996 søen på ba...