330 altaninddækninger fra Alument

Annonce – Dato 14 sep 2017

Renoveringsprojektet Skoleparken i Hillerød indleder den sidste fase

330 altaninddækninger fra Alument

Renoveringsprojektet Skoleparken i Hillerød indleder den sidste fase

Prøvealtanen er nu godkendt. Forud venter der fast arbejde, når Alument leverer og monterer 330 i løbet af det kommende år.

I 2015 blev Alument valgt som underleverandør til et større renoveringsprojektet af boligbyggeriet Skoleparken igangsat af Nordsjællands Boligselskab. Projektet skal gøre lejlighederne i Skoleparken tidssvarende og kvalitetssikrede mange år frem – blandt andet ved montering af nye, smarte altanløsninger.

330 altaninddækninger

Alument vil i perioden 2017- 2018 udføre opgaven ved Skoleparken i Hillerød, som underleverandør til Adserballe & Knudsen. Inddækningerne udføres i foldeglas, der kan åbnes og lukkes alt efter vejret og behov. Der er samtidigt blevet opsat skydelameller, der fungerer som solafskærmning på varme dage. Til opgaven har Alument præfabrikeret en ventilationsprofil ud fra myndighedernes krav i tråd med arkitektens idéer om former og materialer. Den kombinerede løsning vil fungere som en smart klimaskærm, der sikrer et luftigt og lyst miljø i lejlighederne og samtidigt giver beboerne mulighed for at benytte deres altaner hele året.

Et mere inspirerende og æstetisk facadesystem

Skoleparken er et klassisk blokbyggeri fra ’50-60’erne, og bygningerne bar efterhånden præg af både nedslidning og skade på facadeelementerne. Udover den praktiske renovering af blokkene var der derfor også et ønske om at give området et ansigtsløft og skabe et mere tidsvarende look.

Dette ønske har været et vigtigt udgangspunkt også for Alument, der i deres arbejde har lagt vægt på at skabe en facadeløsning, der skaber nyt liv til de tidligere mere statiske og ensfarvede bygninger. De nye skydejalousier og altaninddækninger er derfor udført med omtanke for æstetikken, hvor de er med til at skabe skyggespil og variation på bygningerne, der i fremtiden vil gøre Skoleparken til et mere attraktivt område at være.

Læs mere om altan - og terasseløsninger her.

Referenceprojekter fra Alumentdk

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Vildtbanegård afd. 3 i Ishøj

Udv.renovering | Ishøj | 140 Mio.Kr

Afdeling III er opført i 1979-80. Tagetagen er tilføjet i 1988 – 89 og afde...

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Hørkær

Hørkær

Nybygning | Herlev | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Herlev med 46 lejligheder på 6 etager . Selve byggerie...