VELUX Commercial udvider sit produktprogram

Annonce – Dato 25 Aug 2020

Ovenlys, ovenlyskupler, glastage og skræddersyede glaskonstruktioner til alle typer af kommercielt, offentligt og industrielt byggeri; fra lager og produktionsanlæg til skoler, kontorer og indkøbscentre.

VELUX Commercial udvider sit produktprogram

Ovenlys er alsidige og funktionelle elementer, der kan hjælpe med at imødekomme dagslyskrav til bygninger og skabe et sundere indeklima til gavn for brugernes sundhed og velvære.

Ovenlysprodukter giver:

Dagslys – naturligt lys i en bygning kan reducere energiforbruget og forbedre bygningens ydeevne og den termiske komfort. Det kan også være til gavn for brugerne – undersøgelser viser, at bedre dagslysforhold kan øge deres produktivitet og tilfredshed.

Naturlig ventilation for komfort – ovenlys kan omfatte naturlig ventilation, der giver frisk luft til at forbedre indeklimaet og brugernes komfort og sundhed.

Røgventilation – ovenlys kan også fungere som systemer til naturlig røg- og varmeudledningsventilation (NSHEV) i tilfælde af brand.

VELUX Commercial tilbyder en bred vifte af ovenlysprodukter

Ovenlysløsninger

VELUX Commercial tilbyder en bred vifte af ovenlysprodukter til nybyggeri og renovering af kommercielt, offentligt og industrielt byggeri; fra lager og produktionsanlæg til skoler, kontorer og indkøbscentre.

Se alle ovenlyskupler og fladtagsvinduer
Se alle glastage

Ovenlys til industri

Uanset om projektet kræver standardiserede ovenlyskupler til et fladt tag på en industribygning eller store letvægtsovenlys i polycarbonat til at gennemstrømme lagerbygninger med lys, har VELUX Commercial en løsning. Enkeltstående ovenlys fra VELUX Commercial er omkostningseffektive og ideelle til tilføjelse af ventilation, samtidig med at de leverer naturligt lys. Til industrielle bygninger, hvor der kræves store mængder af naturligt lys, er en serie af sammenbyggede ovenlys optimal. Se sammenbyggede ovenlys

Skræddersyet ovenlys

I projekter med høje specifikationskrav er VELUX ovenlysmoduler og glastagssystemer mere egnede. VELUX ovenlysmoduler kombinerer designfleksibilitet og bygningens ydeevne med et præfabrikeret systems enkelhed og anvendelighed. VELUX glaspaneler kan skræddersys til kravene og muliggør en bred vifte af ovenlysdesign – fra flush-installationer i et skråt tag til pyramider på et fladt tag.

Se alle ovenlysmoduler
Se alle glaspaneler

Hjælp til at komme videre

VELUX Commercial har eksperter, som sidder klar til at hjælpe med alt fra planlægning til design og montering af ovenlysprojektet – uanset bygningstype, tagkonstruktion eller ydelseskrav. Bredden af kvalitetsløsninger og teknisk ekspertise hos VELUX Commercial sikrer ethvert projekt en bæredygtig og langtidsholdbar dagslysløsning.

Kontakt projektrådgivning

Få inspiration på veluxcommercial.dk

Referenceprojekter fra VELUX Commercial

CM Byg kontor

CM Byg kontor

Ribe

Arkitekter: Tegnestuen Mejeriet Byggeår: 2023

Grøndalsvængets Skole

Grøndalsvængets Skole

København

Arkitekter: JJW Arkitekter Byggeår: 2019

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

Sweco Kontordomicil

Sweco Kontordomicil

Nybygning | København | 200 Mio.kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København på 8 etager hvor den ene etage...