En ny version af Velux modulære glasplanlys fås nu med rullegardiner

Annonce – Dato 3 Feb 2022

VELUX modulære glasplanlys

Vi er glade for, at kunne lancere en ny version af VELUX modulære glasplanlys med rullegardiner. Rullegardinet hjælper med at kontrollere varme, blænding samt sikrer den rette mængde dagslys hele dagen. Dette er blevet muligt at tilvælge, som en del af et produktudbud, der fokuserer på folks velvære.

VELUX modulære glasplanlys er special designet til dit specifikke byggeprojekt og kommer præfabrikeret, med mulighed for integrerede rullegardiner, der kontrollerer varmen og reducerer blænding. Monolight, linearlight og circluarlight er designmuligheder, der giver arkitekter kreativ frihed, samtidig med at de opfylder bygningsspecifikationerne.

Da jeg så det nye VELUX modulære glasplanlys for første gang, var jeg overrasket over, at et så solidt og robust produkt også kunne have et så raffineret design. De nye rullegardiner er en stor forbedring. Nu kan sollys og varmeeksponering styres af bygningens brugere, hvilket forbedrer indeklimaet og giver folk mere komfortkontrol.

Dennis Kok, produktchef for VELUX modulære glasplanlys hos VELUX Commercial

UNIK DESIGNÆSTETIK OG PROJEKTSPECIFIKT GLASPLANLYS

Den seneste produktudgave har aluminiums indramning der ikke er synlig nedefra, hvilket giver et flottere udsyn. VELUX modulære glasplanlys er perfekt til renovering eller nye kommercielle byggeprojekter såsom skoler, kontorer, fabrikker og historiske bygninger.

DE ELEGANTE RULLEGARDINER FÅS I TRE FARVER

Rullegardinerne fås i tre farver og kommer med skjult motorstyring samt et æstetisk wireophæng. Rullegardinerne eftermonteres på en eksisterende installation.

Læs mere om VELUX modulære glasplanlys her

Referenceprojekter fra VELUX Commercial

CM Byg kontor

CM Byg kontor

Ribe

Arkitekter: Tegnestuen Mejeriet Byggeår: 2023

Grøndalsvængets Skole

Grøndalsvængets Skole

København

Arkitekter: JJW Arkitekter Byggeår: 2019

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

Sweco Kontordomicil

Sweco Kontordomicil

Nybygning | København | 200 Mio.kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København på 8 etager hvor den ene etage...