VELUX Commercial præsenterer: Nyt akrylovenlys

Annonce – Dato 26 okt 2023

VELUX Commercial er stolte af at præsentere, ikke kun en praktisk løsning, men også et stilfuldt og æstetisk valg til alle industrielle, kommercielle og offentlige bygninger.

Nyt akrylovenlys sikrer æstetisk udtryk, øget sikkerhed og effektiv installationsproces

Vi er utroligt begejstrede for at kunne præsentere vores nye akrylovenlys til det industrielle, kommercielle og offentlige marked. En let, lav og super stilfuld ovenlyskuppel til en yderst konkurrencedygtig pris. En sikker løsning, som opfylder kravene til faldsikring iht. DS/EN 1873:2014+A1:2016 SB600" - Karsten Nielsen, Produktchef hos VELUX Commercial Danmark.

Det nye akrylovenlys er designet med fokus på lethed, æstetik og energieffektivitet. Hvilket giver en optimal løsning for både installatør og slutbruger.

1. Let, hurtig og ergonomisk montage
VELUX Commercials nye akrylovenlys har et let og ergonomisk design der gør montageprocessen hurtig og problemfri, hvilket sparer både tid og arbejdskraft.

2. Indbygget vandnæse
Det nye akrylovenlys er designet med en indbygget vandnæse, der minimerer aflejringer af vand og snavs. Dette sikrer en klar og gennemsigtig overflade, der giver maksimalt lysindfald og enestående æstetik.

3. Forskellige varianter tilpasset dine behov
VELUX Commercials akrylovenlys fås i tre varianter - fast, komfortventilation og brandventilation i overensstemmelse med DS/EN 12101-2-standarden. Dette sikrer optimal funktionalitet og sikkerhed.

4. Tilpasning efter ønsket lysindfald og æstetik
Det nye akrylovenlys findes i forskellige kupler med valgmuligheder for lag og farvetoner. Du kan tilpasse lysets indfald og skabe den ønskede atmosfære i rummet samtidig med at æstetikken bevares både ude og inde.

Læs mere om VELUX Commercials nye akrylovenlys

Referenceprojekter fra VELUX Commercial

CM Byg kontor

CM Byg kontor

Ribe

Arkitekter: Tegnestuen Mejeriet Byggeår: 2023

Grøndalsvængets Skole

Grøndalsvængets Skole

København

Arkitekter: JJW Arkitekter Byggeår: 2019

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

Sweco Kontordomicil

Sweco Kontordomicil

Nybygning | København | 200 Mio.kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København på 8 etager hvor den ene etage...