Nye autentiske gulvdesigns med ultramat overflade

Annonce – Dato 8 nov 2022

Naturen har altid fyldt meget i den nordiske designtradition. Og nu lancerer Tarkett de to nye naturtro gulvkollektioner, iD Inspiration Click Solid 55 og iD Inspiration 55, skabt med ærlig gengivelse af netop naturens farver og mønstre.

Tarkett - Gulvkollektioner

Naturen er en evig inspirationskilde

Og det er især inspiration fra naturen, der kendetegner den nordiske designstil. Særligt elementer fra naturen, hvor æstetikken ikke er på bekostning af funktionaliteten. Tarkett lancerer nu to helt nye kollektioner af modulære vinylgulve, der består af en lang række spændende gulvdesigns i en ultramat overflade, hvor inspirationen udelukkende er fundet i naturen.

Vores sortiment af vinylklik-gulve er blevet opdateret og vi introducerer samtidig en helt ny kollektion af modulære glue down vinylgulve med stenmønstre. Begge kollektioner har den nye, ultramatte overflade, TektaniumTM, som er ekstra modstandsdygtig over for pletter og ridser.

Tarkett - Slidstærke gulve

KOLLEKTIONERNE

Dæmpet, rolig og eksklusiv. Naturen har altid fyldt meget i den nordiske designtradition. Og nu lancerer Tarkett de to nye naturtro gulvkollektioner, iD Inspiration Click Solid 55 og iD Inspiration 55, skabt med ærlig gengivelse af netop naturens farver og mønstre. Gulvenes design og vinylens egenskaber gør vinylgulvet til et yderst praktisk gulv, der sammen med de naturtro designs passer ind i den moderne og eksklusive nordiske stil.

iD Inspiration Click Solid 55 består af 19 forskellige gulvdesigns, der er lette at montere med det enkle kliksystem eller ved at lime det direkte til undergulvet. Rækken af designs består af forskellige træ og stenmønstre i mange flotte farvenuancer.

Den anden nyhed, kollektionen iD Inspiration 55, er skabt med syv designs, der alle er produceret med en digital trykteknologi, som giver vinylgulvet en ærlig og naturtro gengivelse af motivet. Gulvene i iD Inspiration 55 er en smule tyndere end klikkollektionen og skal limes til undergulvet ved montering.

Læs mere om de nye kollektioner her.

Både iD Inspiration Click Solid 55 og iD Inspiration 55 er designet og produceret i Europa med vandbaseret blæk og helt uden ftalater. Kollektionen lever op til strenge branchestandarder for indeklima og bæredygtighed. Installationsspild og gamle gulve kan desuden returneres og genbruges gennem vores ReStart®-program.

Takett - Vinylklinkgulv

iD INSPIRATION CLICK 55

iD Inspiration Click Solid 55 er et vinylklikgulv, som nemt kan monteres takket være det praktiske kliksystem. Gulvet kan lægges oven på et eksisterende gulv eller på et jævnt klinkegulv med smalle fuger. Kollektionen fås i 19 flotte designs i træ og stenmønstre. En del af gulvene har en præget overflade, hvilket giver mønstret en naturtro og realistisk effekt. Prægningen er lavet så det følger mønstret, hvilket giver det naturlige udseende. iD Inspiration Click Solid 55 erstatter vores tidligere kollektion Starfloor Click 55 og 55+. "Solid" refererer til en forstærkning af materialet, som gør gulvet mere formfast.

iD Inspiration Click Solid 55 erstatter Starfloor Click 55 + 55+.

iD INSPIRATION 55

iD Inspiration 55 fås i syv forskellige designs kalksten, terrazzo, mørk eller lys marmor, beton, komposit og mikrocement. Mønstrene bliver taget direkte fra rigtige sten og efterfølgende trykt i en høj opløsning. Teknikken gør at man undgår synlige mønsterrepetitioner og du får et gulv med udseende som et ægte stengulv, men med vinylgulvets mange praktiske fordele. Forskellen i forhold til et traditionelt vinylklik-gulv er, at iD Inspiration 55 skal limes på underlaget. Fås hos udvalgte forhandlere.

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os allerede i dag på enten telefon 43 90 60 11 eller via e-mail info.dk@tarkett.com, hvis du vil vide mere om mulighederne med Tarkett’s LVT-gulve som fås i en lang række forskellige og unikke designs.

Mere om produktet LVT – Luxury Vinyl Tiles

LVT – Luxury Vinyl Tiles

Når det kommer til vores LVT-gulve er designmulighederne næsten ubegrænsede

iD Inspiration

iD Inspiration

Vores mest eksklusive kollektion af LVT-vinylgulve til alle miljøer

Læs mere

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate

Et LVT-gulv i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke

Læs mere

iD Inspiration Click

iD Inspiration Click

En moderne LVT-kollektion med et bredt udvalg af farver, mønstre og formater

Læs mere

iD Inspiration Loose-Lay

iD Inspiration Loose-Lay

Flere designs med trælook i mange naturlige nuancer

Læs mere

iD Mixonomi

iD Mixonomi

En helt ny og innovativ LVT gulvbelægning

Læs mere

iD Revolution

iD Revolution

Det første Cradle to Cradle Guld-certificerede gulv

Læs mere

iD Square

iD Square

Et stort udvalg af farver og mønstre

Læs mere

iD Supernature Herringbone

iD Supernature Herringbone

Fås nu også med det klassiske sildebensmønster

Læs mere

Akustikgulve

Akustikgulve

Et LVT-gulv i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke

Læs mere

Brochure - iD Click Ultimate
Brochure - iD Inspiration Loose-Lay
Brochure - iD Square
Brochure - iD Inspiration
Brochure - iD Mixonomi
Brochure - iD Supernature Herringbone
Brochure - iD Inspiration Click
Brochure - iD Revolution
Datablad - iD Click Ultimate
Datablad - iD Inspiration Loose-Lay
Datablad - iD Square
Datablad - iD Inspiration
Datablad - iD Mixonomi
Datablad - iD Supernature Herringbone
Datablad - iD Inspiration Click
Datablad - iD Revolution
EPD - iD Click Ultimate
EPD - iD Inspiration Loose-Lay
EPD - iD Inspiration
EPD - iD Mixonomi
EPD - iD Supernature Herringbone
EPD - iD Inspiration Click
EPD - iD Revolution

Referenceprojekter fra Tarkett A/S

EUC Lillebælt - nye gulve
Egersund Forum - nyt gulv
Plejeboligen Slottet Falun - nyt gulv
MQ Täby Centrum - nyt gulv