EUC Lillebælt - nye gulve

PRODUKTKOBLING: Linoleumsgulve

Linoleumsgulve

Holdbare og alsidige linoleumsgulve af naturlige og genanvendelige råvarer

Snoghøjs Tæpper & Gulvmontering, som står bag hele gulvprojektet, har installeret alle gulvene i bygningen lige fra linoleum, epoxy og tæppefliser til højglansparket, som giver byggeriet et levende og moderne udtryk. I samarbejde med projektets entreprenør CJ A/S havde Snoghøjs Tæpper & Gulvmontering til opgave at finde både praktiske og moderne gulve til hele bygningen. Valget faldt blandt andet på Tarketts linoleumsgulv Veneto, som er installeret i tre forskellige farver på i alt 1200 m² af skolens gulve. Linoleumskollektionen egner sig særligt godt til projektet, da det imødekommer specifikke ønsker til design, nem vedligeholdelse og funktionalitet.

Derudover er gulvet skabt med en særlig xf²-overfladebehandling, der både beskytter mod slitage, og gør gulvet let at rengøre, hvilket er særligt praktisk til større erhvervsområder som fx kontorer, offentlige institutioner samt hotel- og restaurationsbranchen. I administrationen er der installeret 300 m² af det slidstærke DESSO Essence i den stilrene farve Essence AA90 9502 og både klasselokaler, gangarealer og de såkaldte ’’keramikrum’’ er beklædt med Linoleum Veneto. Som udgangspunkt skulle alt linoleumsgulv være én farve, men da Tarketts kataloger med de mange muligheder kom på bordet, faldt valget af farvepalette helt anderledes end først tænkt.

Et stort og spændende gulvprojekt er blevet afsluttet, og Københavns Universitet har fået installeret 40.000 m² linoleumsgulv i deres bygninger på Amager. Tæppeland Erhverv A/S, som står bag gulvprojektet, har valgt at lægge et Tarkett Etrusco linoleumsgulv, som både imødekommer forventningerne til design, støjreducering og nem vedligeholdelse, hvilket passer til det travle miljø på KUA.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Tarkett A/S

Vinylgulve - Homogene

Vinylgulve - Homogene

Til miljøer med mange mennesker og krav til en omkostningseffektiv livscyklus


Trægulve

Trægulve

Smukke, funktionelle og holdbare trægulve specialudviklet til det nordiske klima

Tæppefliser

Tæppefliser

Miljøvenlige og praktiske DESSO-tæppefliser i mange forskellige designs


Akustikgulve

Akustikgulve

Slidstærke akustikgulve til mange miljøer, som mindsker trinlyd med op til 19 dB


Referenceprojekter fra Tarkett A/S

Egersund Forum - nyt gulv
Plejeboligen Slottet Falun - nyt gulv
MQ Täby Centrum - nyt gulv