Modulbyggeri – der er garanti for overholdelse af bygningsreglementet

Annonce – Dato 11 jun 2024

Brandsikkerhed integreret i designet

Modulbyggeri

JYTAS modulbyggeri, også kendt som præfabrikeret byggeri, har i de senere år revolutioneret byggebranchen med innovative og effektive løsninger. Metoden, som indebærer fremstilling af moduler i produktionshaller, før de transporteres til byggepladsen for endelig samling, er både tidsbesparende, praktisk og mindre miljøbelastende. Dette gør sig bl.a. gældende ved, at vi har fokus på byggeriernes samlede energi- og ressourceforbrug samt genbrug af både komponenter og hele moduler.

Men hvordan står det til med brandsikkerheden? Overholder modulbyggeri også de strenge krav i bygningsreglementet? Svaret er et rungende ja!

Præcision og kvalitet i fremstillingsprocessen

En af de største fordele ved modulbyggeri er kontrollen, der opretholdes under fremstillingsprocessen. I modsætning til traditionelt byggeri, hvor vejrforhold og andre uforudsete faktorer kan påvirke konstruktionen, fremstilles modulerne i produktionshaller. Dette sikrer, at hver eneste komponent bygges under optimale og kontrollerede forhold og overholder de nøjagtige specifikationer, der kræves for at opnå høj kvalitet i byggeriet.

Modulbyggeri fra jytas

Brandsikkerhed integreret i designet og testprotokoller

Hos JYTAS er vi så privilegerede, at vi har en intern tegnestue med dygtige medarbejdere, som besidder vigtige kompetencer og erfaringer fra branchen. Konstruktørerne sikrer ikke kun at bygningerne overholder gældende regler i bygningsreglementet, men også flot design og æstetik i byggeriet. Desuden har vi en intern brandrådgiver, som sørger for, at alle brandforhold overholdes allerede fra at designfasen igangsættes samt løbende i processen. Vores interne medarbejder er et stærkt supplement til vores aftale med DBI-brand og sikring, der som uafhængig certificeret brandrådgiver og tredjepartsorganisation bekræfter overensstemmelserne med gældende standarder og regler i bygningsreglementet.

Brug af brandsikre materialer

Hos JYTAS gør vi brug af nye og avancerede materialer, der er tilgængelige på markedet. Disse materialer er specielt udvalgt for deres brandhæmmende egenskaber – f.eks. anvendes der gipsplader med høj brandmodstand, brandsikker isolering og ikke-brændbare beklædningsmaterialer. Disse materialer spiller en afgørende rolle i bl.a. at forhindre flammerne i at sprede sig hurtigt.

Modulbyggeri

En fremtidssikret byggeløsning

Modulbyggeri repræsenterer ikke blot en effektiv og økonomisk byggemetode, men også en løsning, der prioriterer brugernes sundhed og sikkerhed i byggeriet. Med streng overholdelse af bygningsreglementets krav til brandsikkerhed, avanceret materialevalg, grundige tests og certificeringer, samt omhyggelig installation og vedligeholdelse, står modulbyggeri som en robust og pålidelig byggeform.

Konklusionen er klar:

Modulbyggeri er en sikker, pålidelig og fremtidsorienteret byggemetode, der fuldt ud overholder de strenge krav i bygningsreglementet. Ved at vælge modulbyggeri investerer man i en løsning, der ikke kun leverer kvalitet og effektivitet, men også sikrer sundhed, tryghed og sikkerhed for alle brugere.

Lyder det interessant? Ring og få en god og helt uforpligtende snak på tlf. 8694 6800.