En alternativ kvalitetsløsning til traditionelt byggeri fra JYTAS

Annonce – Dato 26 okt 2021

Molslinjen er flyttet ind I deres nye administrationsbygning på den nye færgeterminal i Aarhus. Med JYTAS som totalentreprenør har Molslinjen fået opfyldt ønsket om en flot og anderledes løsning, placeret helt tæt på kajen. De nye faciliteter er på i alt 2.189 m² og rummer en administrationsbygning, et billetkontor og moderne toiletfaciliteter til rejsende gæster.

Jytas, modulbyggeri

Læs mere om den nye havn her

Indretning

Administrationsbygningen indeholder bl.a. en stor kantine med dertil hørende produktionskøkken og varelager, kontorer, mødelokaler, printerrum, garderobe og altan.

Bygningens 2. sal er indrettet, så medarbejdere kan overnatte efter lange vagter. Der er i alt etableret 32 soverum, bad- og toiletfaciliteter, tv-stue, tekøkken og vaskerum. Derudover er der i forlængelse af etagen opført en stor tagterrasse.

Forskudte moduler

For at udfordre den traditionelle byggestil har JYTAS indlejret to forskudte moduler, som skaber et dynamisk og anderledes udtryk. De to forskudte moduler giver mulighed for at opleve både rum og havnens fantastiske udsigt på en ny og anderledes måde, hvor altanen giver god mulighed for en helt unik udsigt udover færgeterminalen.

Jytas, facadeplader

Driftcentret

Driftcentret/billetteringen indeholder både personalekontor, et enkeltmandskontor, omklædningsfaciliteter, teknikrum, toilet og køkkenfaciliteter. Desuden er der kundebetjening, handicapvenligt kundetoilet og billettering.

Toiletfaciliteter

Projektets offentlige toiletfaciliteter er delt op i dame- og herreafdeling med indgang på hver side af bygningen. I hver side er der indbyggede ramper til kørestolsbrugere og barnevogne, og bygningen huser i alt 6 toiletter, hvoraf to af dem er handicapvenlige.

Et levende og elegant udtryk

”Med faciliteterne beliggende helt tæt ved vandkanten var der brug for en vedligeholdelsesfri løsning, som Rockpanel har leveret. Bygningerne er beklædt med Rockpanel Woods i 3 forskellige Ebony designs, som tilfører et levende og elegant udtryk. Facaderne kræver ingen vedligehold og kan modstå det baske miljø på Østhavnen”, fortæller Martin Sørensen fra JYTAS.

Læs mere om Rockpanel facadepladerne her

Jytas, facadeplader

JYTAS - specialist i præfabrikeret modulbyggeri

Hos JYTAS afhjælper de enhver form for pladsmangel og producerer alternative kvalitetsløsninger til traditionelt byggeri. De har gennem mange års erfaring fra branchen specialiseret sig i præfabrikeret modulbyggeri - lige fra kontorbyggeri til hospitalsfaciliteter og helikopterbaser.

Byggekonceptet er en moderne og tidssvarende løsning, som tåler sammenligning med traditionelt byggeri. Med JYTAS reduceres både omkostninger og leveringstid på et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri væsentligt i forhold til andre byggeformer - uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

Fakta

Molslinjen, Aarhus
Adresse: Færgevej 7A, 8000 Aarhus C
Projekt: Kontorbygning, billettering og toiletfaciliteter
Størrelse: 2.189 m²
Bygherre: Molslinjen
Entrepriseform: Totalentreprise

Få yderligere information om præfabrikerede modulløsninger fra Jytas her, tlf. 8694 6800.