Masser af dagslys i atriummer med VELUX klinkløsninger

Annonce – Dato 24 sep 2019

VELUX Commercial introducerer en ny metode til at designe med dagslys og opnå bedre trivsel for menneskerne i bygningen. De nye VELUX klinkløsninger er et ovenlysmodulsystem til store atriummer, der både giver maksimalt dagslys og forbedrer bygningens æstetik. Ved at tillade maksimalt dagslys og naturlig ventilation gør klinkløsningerne det muligt at designe sundere og mere bæredygtige bygninger, der fremmer trivsel og præstationer.

Masser af dagslys i atriummer

Maksimalt dagslys

VELUX klinkløsninger er designet specifikt til at understøtte rækker af ovenlys, uden at der er behov for tykke bjælker. Derfor giver VELUX klinkløsninger maksimalt dagslys og endnu bedre udsigt til omgivelserne, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med æstetik eller kvalitet.

Ensartet og elegant design

De smalle støttebjælker, som designes af arkitekten, giver masser af dagslys med et minimalistisk design. På grund af modulernes skjulte kædeaktuatorer er alle de komfortventilerende moduler identiske med de faste moduler, når de er lukket, hvilket giver et slankt og ensartet udseende.

Kontrol over indeklimaet

De modulære klinkløsninger giver mulighed for fuld kontrol over indeklimaet. Hvert enkelt modul kan tilpasses med flere specifikke funktioner – f.eks. glasbelægninger, solafskærmning og automatisk ventilation – så indeklimaet ikke påvirkes negativt af temperatur, blænding eller dårlig ventilation. Flere undersøgelser viser, at dagslys og frisk luft forbedrer vores sundhed og trivsel.

Dagslys på tre nye maader

Dagslys på tre nye måder

VELUX klinkløsninger fås om lysbånd på klink 5-25°, rytterlys på klink 25° og rytterlys på klink 5-25° med kipbjælke.

Designet til nem montering

VELUX klinkløsninger understøtter en hurtig montering lige fra de bliver leveret på byggepladsen, til den sidste skrue strammes. Et unikt beslagsystem garanterer en forudsigelig monteringsproces, der gør det muligt at tætne et helt modul på minutter uden brug af silikone.

Integreret vandafledning

VELUX klinkløsninger leveres komplet med præfabrikerede inddækninger, som forbinder rækkerne af ovenlys og sikrer vandafledning mellem rækkerne.

Læs mere om de nye VELUX klinkløsninger på veluxcommercial.dk

Kontakt VELUX Commercial, hvis du vil vide mere om mulighederne for maksimalt dagslys og naturlig ventilation med VELUX ovenlysmoduler.

Klik her for mere info

Referenceprojekter fra VELUX Commercial

Syddansk Universitet

Syddansk Universitet

Nybygning | Odense Kommune | 500,0 Mio.Kr.

Nybygning af universitet i Odense Kommune på 3 etager hvor den ene etage er u...

Arsenaløen, Holmen

Arsenaløen, Holmen

Nybygning | København | 43-47 mio kr.

Nybygning af multihus/sal i København på 2 etager . Selve byggeriet er påbegy...

DSV hovedsæde

DSV hovedsæde

Nybygning | Hedehusene | 300,0 Mio.Kr.

Nybygning af kontorbygning i Høje-Taastrup på 4 etager . Selve byggeriet er p...

Børnehuset Drømmebakken

Børnehuset Drømmebakken

Indv.renovering | Assens | 12,0 Mio.Kr

Indv.renovering af undervisning & institution i Assens på 1 etager hvor den e...