Involverede firmaer

Mosaikhjørnet

Nyt klinkegulv fører Østerlandsk Thehus tilbage til 1800-tallet

Østerlandsk Thehus har en enestående butik på Frederiksberg, hvor indretningen er inspireret af den originale butik på Nørreport og den karakteristiske stil fra 1800-tallet. Her spiller detaljen en væsentlig rolle, og det kommer til udtryk i et ekstravagant klinkegulv, der er leveret af klinkevirksomheden Mosaikhjørnet. 

For at genskabe den oprindelige stil er loftet eksempelvis udført i glas med håndlavet stuk, og købmandsdisken er en tro kopi af den originale fra butikken på Nørreport, som leder tankerne tilbage til 1800-tallet.

Nyt gulv inspireret af Tivoli

Arkitekten, der stod bag designet af Østerlandsk Thehus på Nørreport, har også været involveret i at tegne Tivoli og det kinesiske tårn. Da der skulle vælges gulv til den nye butik på Frederiksberg, var det derfor afgørende at vælge et klinkegulv, der passede godt ind stilen og den måde, Europa fortolkede Kina i 1800-tallet.

Målet var at give kunderne en oplevelse, de ikke kunne finde andre steder. Derfor spiller detaljen en betydelig rolle for at skabe noget ud over det sædvanlige. Alt har betydning, og gulvet er ingen undtagelse, hvor Mosaikhjørnet har specialproduceret en meget unik løsning.

- Det har været et spændende projekt for os at være involveret i, da vi har arbejdet på at finde det rette match mellem klinker og fortællingen bag Østerlandsk Thehus, der går tilbage til dengang, Tivoli blev bygget. Tiden er ikonisk, og det skulle klinkerne selvfølgelig imødekomme på bedste vis, lyder det fra Tanja Foged, Mosaikhjørnets direktør.

Østerlandsk Thehus står klar til at modtage kunder på Falkoner Allé på Frederiksberg. 

 

Produktkoblinger

Alt i keramik til gulv og væg

Alt fra marmor- og trælook til dit helt eget design printet på flisen


Relaterede projekter

AC Hydraulic A/S kontorbygning

AC Hydraulic A/S kontorbygning

Viborg

I Danmarks næststørste kommune Viborg stod AC Hydraulic A/S kontorbygning f...


Algade 38

Algade 38

Aalborg

På denne flotte facaderenovering af Adelgade 38 i Aalborg ønskede arkitekten ...


Ambercon

Ambercon

Nybygning | Rebild | 20,0 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i Rebild på 2 etager . Selve byggeriet er ...


Amicitia Leeuwarden

Amicitia Leeuwarden

LK Leeuwarden

I 2010 startede genopbygningen af det, der tidligere blev kendt som den "grim...