Giv et nyt liv til jeres facade

Dato: 3 sep 2020

Videx tableau

Hos Videx er hver dag dedikeret til at gøre facader og bygninger unikke. Vi arbejder med respekt for den danske bygningsarv og udviser stor forståelse for det æstetiske udtryk. Uanset bygningstype så skaber vi den optimale løsning der passer til den enkelte bygning og behov. Vi har en stigende efterspørgsel for udskiftning af ældre tableauer, hvor der i flere tilfælde ønskes mindre synligt og elegant design som erstatning.

Vi fornyer med kvalitet og design, der passer til alle facader

Vi fornyer med kvalitet og design, der passer til alle facader

Gennem flere år har vi håndteret udarbejdelse af tableauer til for eksempel fredede bygninger såsom Nyboder, der krævede specialmål for at passe ind i bygningens helhed og udtryk. Skrøbelige facade-materialer, skæve vinkler og bygningens teksturer varierer ofte og gør at tableauerne tilpasses bygningen og ikke omvendt.

Forlæng levetiden med modernisering

I nogle tilfælde er det også muligt at puste nyt liv i det eksisterende Videx tableau - en såkaldt pladerenovering. Her er det muligt at skifte trykknapper, skilteholdere og belysning. Vores erfaringer er, at der ofte er tale om funktionelle anlæg som gerne bibeholdes, men efter mange års slitage eller hærværk er blevet medtaget, og kræver derfor en kærlig hånd.

Videx dørtelefoner

Vi har gennem 30 års erfaring skabt løsninger, som nemt kan tilpasses de udfordringer som måtte være. Hvorvidt der er tale om begrænset plads eller eksisterende løsninger, hvor man ønsker at minimerer arbejdet til udskiftning af komplette anlæg, så finder vi en løsning.

Referenceprojekter fra Videx ApS

Yard House

Yard House

Nybygning | København S | Præcis 30 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 16 lejligheder på 2 etager . Selve bygge...

Nyboder

Nyboder

Udv.renovering | København K | 52,0 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i København med 25 lejligheder på 2 etager . Selve ...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...

Løvgaarden

Løvgaarden

København V

Løvgaarden består af 23 opgange med i alt 261 lejligheder. Projektet bestod...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår