Tid til et nyt dørtableau? Så læs med her!

Dato: 18 Aug 2022

Videx Special Design med videotelefonen 6378

Hos en boligforening på Frederiksberg ønskede man udskiftning af det gamle anlæg på samtlige opgange til et system med video med flere muligheder og større tryghed for beboerne. 

For at opfylde dette ønske, og bevare looket på bygningens facade, faldt valget på Videx Special Design i RS (rustfrit stål) til indmuring. Tanken bag et RS-design til indmuring er et tableau der er robust og eksklusivt, uden at det overtager opmærksomheden fra bygningens indgangsparti(er) eller facade. Hvad enten ønsket er video eller adgangskontrol, giver tableauets design et håndterligt betjeningsoverblik for enhver, der skal gøre brug af det. Tableauets materiale er vedligeholdelsesfrit og gør, at det stadig om mange år har bevaret sin flotte overflade og ”shine”.

Videx Special Design med videotelefonen 6378

Hvorfor VIDEX Special Design?

VIDEX Special design udspiller sig i et simpelt design, der er minimalistisk, skandinavisk og med rig mulighed for at få et tableau efter specielle mål der passer til netop kundens præferencer. Special Design kan fremstilles i forskellige materialer (kobber, messing, bruneret messing og RS) og kan overfladebehandles i diverse RAL farver. 
VIDEX tilbyder kombinationer som: AUDIO, VIDEO & ADK, der kan kombineres efter behov. 

Smart videotelefonen 6378

En enkel, rørfri videotelefon der kombinerer et minimalistisk design og rene linjer med flere betjeningsmuligheder og mulighed for at se, hvem man lukker ind. Videotelefonen er fremstillet i slidstærk ABS-plast, der med sin hvide farve giver et rent, skandinavisk design. Videotelefonen giver optimalt overblik samt en række betjeningsmuligheder i én kompakt løsning, men som stadig fremstår diskret i rummets omgivelser.

En enkel, rørfri videotelefon der kombinerer et minimalistisk designVideotelefonen er fremstillet i slidstærk ABS-plast

Videotelefon 6378                                                                              RS-DESIGN

Kompakt alt-i-én videoløsning

Videotelefon 6378 har en 3,5 tommers højtopløst LCD skærm, der viser et krystalklart billede af den besøgende. De fire funktionsknapper byder på: tale, døråbning, serviceknap og natafbryder.
Derudover er der mulighed for indstilling af serviceknap efter eget behov – fx styring af lys i opgangen eller elevatorkald. Afbryderfunktionen giver mulighed for at indstille en timer, så man indenfor et bestemt tidsrum undgår forstyrrelser hvis ønsket. En samlet løsning, der dækker design og funktionalitet og giver tryghed på et højere niveau.

Udførende

Videx’ mangeårige samarbejdspartner JDB El-Teknik ApS har stået for udførslen af opgaven på Frederiksberg: jdb-elteknik.dk

Yderligere information: www.videx.dk, tlf. 3929 8000.

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg