6778 er vores elegante og digitale videotelefon

Annonce – Dato 11 maj 2023

6778 er en samlet nutidig løsning der dækker over både designdetaljer, funktionalitetsdetaljer, og tryghed på et markant og brancherelevant højt niveau.

 6778 elegante og digitale videotelefon

Vores rørfrie videotelefon er skabt i det slidstærke ABS-plast og har en 7” 800x480 højopløst LCD TRT-skærm. Desuden har den fire funktionsknapper som byder på: tale, døråbning, natafbryder og en serviceknap.

Afbryderfunktionen giver mulighed for at indstille en nøjagtig timer, så man inden for et bestemt tidsrum kan undgå forstyrrelser. Hvor serviceknappen giver mulighed for forskellige indstillinger som f.eks. styring af lys i opgangen eller elevatorkald.

En billedhukommelsesmulighed er også tilgængelig. Denne kan gemme op til 100 billeder med tilsvarende dato og klokkeslæt, inklusiv en manuel eller automatisk optagefunktion.

Tilbehør til telefonen inkluderer et bordsæt, til et let og praktisk funktionelt alternativ til en vægmonteret løsning.

Med den velkendte VX2200 teknologi kan der kobles op til 1000 telefoner på samme anlæg.

Et komplet anlæg med vores modulære 4000 serie

Ønskes et komplet anlæg kan vi anbefale vores smarte 6778 rørfrie videotelefon sammen med vores 4000 serie, som er en brugervenlig, funktionel og modulopbygget løsning. 4000 serien er en klassiker der med sit design er vokset på os i norden, og forblevet en velkendt løsning.

4000 serien er udviklet til brugeren der ønsker præcision, omkostningseffektivitet og funktionalitet der kan dække alle de nødvendige behov der skulle være krav om.

Rørfri betjening og video i et enkelt og minimalistisk designRørfri betjening og video i et enkelt og minimalistisk design fra Videx

Udvidelsesmuligheder der holder

4000 serien er fleksibel og kan derfor tilpasses både større og mindre projekter. Så selvom de fysiske rammer kan være begrænset med plads, så er der stadig mulighed for en digital løsning, som kan rumme fra få til flere hundrede brugere.

Rammen er støbt i slagfast aluminium, antracit lakeret, som fremhæver modulernes materiale i eloxeret aluminium, og belyst med blå LED som gør serien let genkendelig.

4000 serien kan leveres både til påbyg eller indmuring, og begge versioner fås med regnskygge.

Vil du høre mere?

Er du blevet nysgerrig og gerne vil høre mere om vores smarte 6778 rørfrie svartelefon med video, eller det komplette anlæg med vores modulære og populære 4000 serie?

Så er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 39 29 80 00, eller kigge forbi vores butik på Hammershusgade 15, 2100 København Ø.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Videx.

Yderligere information: www.videx.dk

Mere om produktet Dørtableauer

Dørtableauer

Designet med henblik på at imødekomme specifikke behov og krav

4000 serien- modulopbygget
Digital serien
ATLAS – indmuring
TITAN- Påbygning
Videx velkomst brochure

Videx velkomst brochure

Videx - mere end dørtelefoner

Læs mere

Videx Titan

Videx Titan

Med videotelefonen 6378

Læs mere

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg