Kender du vores digitale GSM-system?

Annonce – Dato 21 Feb 2023

Professionelle installatører vælger ofte Videx’ GSM dørtelefonsystem.

Videx GSM dørtelefonsystem

Vores digitale GSM-system bliver ofte valgt af de professionelle installatører. Især i bygninger med mange beboere, som har brug for en stor simpel brugerflade, da panelet kan konfigureres med op til 1000 brugere.

Mange smarte funktioner

GSM-systemet har mange smarte funktioner som f.eks. viderestilling ved ikke besvaret opkald (DTO ”Dial To Open”), indbygget briklæser mm. Udover den indbyggede briklæser har det digitale panel også et kodetastatur, hvor hver bruger kan have en individuel adgangskode.

Ingen kabling

Videx GSM-systemet er trådløst og kræver derfor ikke intern kabling til traditionelle svartelefoner. Det betyder nem og hurtig installation, som ikke kræver adgang til beboernes lejemål, og er generelt en installation med meget lave omkostninger.

Nem løsning uden app

Vores GSM-system er, modsat de fleste andre systemer på markedet, ikke app-baseret. Derfor kan det foretage opkald til f.eks. fastnettelefoner og de fleste IP-telefonisystemer. En løsning uden app gør det meget nemmere for den knapt så tekniske bruger at betjene systemet.

GSM dørtelefonsystem fra videxVidex GSM-systemet er trådløst

Klar til brug efter montering

Vi leverer systemet fuld programmeret og samlet, så det er klar til brug efter montering. Derudover leveres panelet oftest med en let og overskuelig beboeroversigt, så gæsten hurtigt og nemt kan finde den beboer som de skal besøge.

Alt i alt er systemet nemt at sætte op for installatøren, men det er også nemt for en administration at tilføje eller fjerne brugere, og indstille specielle præferencer for den enkelte.

Service

Husk vi tilbyder oplæring i brugen af produktet, ligesom vi altid er klar til at yde service til installatøren.

Flere muligheder

Vil du høre mere om de forskellige muligheder, som vi tilbyder? Så er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 39 29 80 00, eller kigge forbi vores butik på Hammershusgade 15, 2100 København Ø

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Videx.

Yderligere information: www.videx.dk

Mere om produktet Mobilt opkald

Mobilt opkald

Fleksibilitet til hjemmet

GSM-anlæg
Videx velkomst brochure

Videx velkomst brochure

Videx - mere end dørtelefoner

Læs mere

GSM – udvidelse
Brochurer

Brochurer

Dyk ned i vores brochure og kataloger

Læs mere

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg