Fra A-Z, vi er med jer hele vejen

Dato: 18 Feb 2021

Er I udfordret med et nyt tableau? Skal der tilpasses flere løsninger eller har I svært ved at finde ud af, hvilken løsning der dækker jeres behov bedst? Uanset udfordringen, så står vi klar til at rådgive og supportere opgaven.

Hos Videx bliver vi jævnligt kontaktet med opgaver som vi kalder modernisering af eksisterende bygninger. Vi har gennem 35 år arbejdet med netop udskiftning af gamle anlæg, og har stor viden omkring hvordan processen bedst optimeres for vores kunder.

Vi har for nyligt leveret specielt designet messingtableauer til i alt 20 opgange til Angelgården. Denne sag er udført af Dansk låse og Industrisikring ApS.

De har stået for al opsætning af systemet. Se det flotte slutresultat på linket under. https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6755830428315250688

Løsningen er hos os De har stået for al opsætning af systemet

Processen: Fra stregtegning til rendering

Hvordan kan vi lette jeres proces?

Ved henvendelse gør vi meget ud af at indsamle flest mulige oplysninger omkring den pågældende sag, så vi alle kan komme godt i gang med opgaven. Ved større sager, som kræver mere viden, mødes vi gerne med kunden til en gennemgang af bygningen. Her kan vi få et godt overblik over plads, tableau, ledningstræk og afstande.

Efterfølgende tager vi sagen hjem på kontoret, hvor vi får udarbejdet det visuelle materiale, som skal bruges til godkendelse og som næste trin videre til produktion.

Vi har en fast grafiker i vores team, som udarbejder materiale til netop jeres sag, så I får den nøjagtige udarbejdelse af tableauet og de nødvendige specifikationer. Dette gør at vi kan skræddersy løsningen og materialet specifikt til jer og kunden. Denne proces sparer jer ikke bare tid, men fjerner den tvivl der kan forekomme hos kunden.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores proces og udvikler derfor hele tiden nyt materiale, der kan optimere jeres arbejdsgang. Vi arbejder sammen mod målet - at aflevere et vellykket stykke arbejde.

Referenceprojekter fra Videx ApS

Yard House

Yard House

Nybygning | København S | Præcis 30 Mio.kr

Nybygning af tæt/lav i København med 16 lejligheder på 2 etager . Selve bygge...

Nyboder

Nyboder

Udv.renovering | København K | 52,0 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i København med 25 lejligheder på 2 etager . Selve ...

A/B Møntmestergården

A/B Møntmestergården

København NV

Andelsboligforeningen Møntmestergården er en andelsboligforening beliggende...

Løvgaarden

Løvgaarden

København V

Løvgaarden består af 23 opgange med i alt 261 lejligheder. Projektet bestod...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår