Æstetisk, brugbart og effektivt | Dørtelefoni til alle overflader og bygninger

Annonce – Dato 1 Feb 2022

Dørtelefoni og adgangskontrol bliver mere og mere digitalt. Mulighederne er nu kæmpestore og det er dermed også en stor mulighed for de mange ejendomme, der skal renoveres.

Videx, adgangskontrol

I en verden hvor der er fart på, hvor mange nye bygninger bliver designet, projekteret og bygget, er det nu, endnu mere vigtigt, at være opdateret på materialer og teknik.

Hos Videx har vi løbende holdt os opdateret, bla. via vores kunder, og det er tydeligt, at flere boligforeninger netop i disse tider, påtænker at renovere. Det giver mulighed for, at opgradere på de tekniske installationer, og derved gøre bla. adgangskontrol og dørtelefoni til een enhed. En enhed der er tidssvarende og mere sikker.

Vi er langt forbi dengang hvor man bare tænkte: “en dørtelefon jo bare er en dørtelefon” Idag bliver det typisk tænkt ind, som en central enhed i en boligforening. Bla. fordi teknologien med kameraer er blevet rigtigt god de sidste år, men også for at gøre det nemmere for administratorer, beboere og håndværkere, at færdes på boligforeningens område.

De nøglefri døre, de automatiske dørpumper, og de nye typer af kameraer, kan fjerne en del friktion og øge:

  1. Følelsen af sikkerhed for den enkelte
  2. Følelsen af, ubesværet, at kunne komme ind i en opgang
  3. Følelsen af, at ens bolig er moderne, tidsvarende, og så sikker den kan være, ift så centralt et element, som at vide hvem man lukker ind.

Dørtelefoni og adgangskontrol skal planlægges, og hos Videx gør vi en dyd ud af, at indgå i projekterne allerede fra starten af. Sammen med vores kunder, og deres kunder, sikrer vi en proces der tilgodeser kundens behov, og de muligheder der er på den pågældende lokation.

Og netop lokationen er en vigtig faktor. For hvilke løsninger er mulige, hvis det er en gammel bygning der skal renoveres og der skal bibeholdes en æstetisk tone?

Hvilke muligheder har man egentlig, hvis det er en helt ny bygning, man gerne vil gøre så tidssvarende i teknikken som mulig, men samtidig have, at det er pænt?

De spørgsmål er vores konsulenter skolet i, udover, at de er teknikere. Det sikrer, at vi altid kommer i mål med den løsning der passer bedst til den enkelte kunde, eller boligforening.

Overflader og udseende

Tekniske og moderne anlæg, kan blive pakket ind i løsninger der passer til opsætningsstedet. En bygning på Frederiksberg, der er mere 120 år gammel, har måske ikke den store glæde i, at tidssvarende anlæg med moderne kameraer mm. bliver opsat i et futuristisk udseende, men derimod i en stil der passer med bygningens alder. Denne løsning er vi hurtige til at gribe og kan tilpasse alle vores anlæg og teknik til bygningens overflade og generelle udseende.

Farver og materialer er en smagssag og mange arkitekter og bygherrerer, har tanker omkring hvad der ser bedst ud. I fællesskab kan vi designe de løsninger der kræves, og på den måde komme i mål med opgaven.

Uanset om det skal være messing, bruneret messing, sort, eller hvid, så kan vi med vores anlæg gøre en forskel.

Mere om produktet IPure- IP baseret anlæg

IPure- IP baseret anlæg

Effektiv, intelligent og skræddersyet til dine behov

6398
6798
Tableauer
Videx velkomst brochure

Videx velkomst brochure

Videx - mere end dørtelefoner

Læs mere

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg