Videx - En del af NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 4 jul 2024

Se to udvalgte produkter fra Videx i NBS Nordic leverandørkatalog

Videx Danmark blev grundlagt i 1986 og er en familiedrevet virksomhed

Videx Danmark blev grundlagt i 1986 og er en familiedrevet virksomhed, der i dag styres fra hovedkontoret på Østerbro i København. Over de sidste snart fire årtier har virksomheden udviklet en omfattende produktportefølje, hvilket gør det muligt for virksomheden at positionere sig som en af de ledende aktører inden for dørtelefonbranchen. Videx tilbyder komplette løsninger i tæt samarbejde med installatører, arkitekter, bygherrer, ejendomsinspektører og rådgivende ingeniører, med andre ord: en høj kvalitetsløsning for alle. Videx har en bred og dybdegående produktportefølje, der imødekommer ethvert byggeprojekts behov – fra private hjem til store boligkomplekser.

Kerneaktiviteten er at forbedre udseendet og sikkerheden af de danske hjem, hvilket skaber en større følelse af tryghed for beboerne. Ambitionen er at levere produkter af høj kvalitet og brugervenlighed, uanset om det drejer sig om dørtelefon, - eller adgangskontrolsystemer. Videx er konstant i gang med at forbedre og udvikle produkter for at sikre, at de matcher den teknologiske udvikling og kan være det fortrukne valg af leverandør indenfor dørtelefonisystemer.

Hos Videx er fokus på kvalitet, design, og kundeservice. Lad os hjælpe dig med at bringe Videx' løsninger ind i dit projekt, og opleve hvad et veludført dørtelefonisystem kan gøre for din ejendom.

Udvalgte produkter i fokus fra Videx

IP-system med Digitalpanel og 7" video

Dette anlæg er udstyret med et avanceret digitalpanel og en 7" videotelefon. En pålidelig videoløsning, som opfylder behovene både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Dette IP-anlæg leverer skarpe og detaljerede billeder i imponerende høj opløsning. Det har et integreret adgangskontrolsystem som kan udvides med eksterne læsere.

En særlig funktion er at den problemfrit kan tilsluttes via QR-kode til smartphone, hvilket supplerer funktionen for en fast monteret svartelefon i lejligheden. Det gør det nemt og bekvemt for brugerne at etablere forbindelse til systemet samt håndtere kommunikationen fra deres mobile enheder. Beskyt ejendommen og vær opdateret med de seneste sikkerhedsteknologier.

Specialdesignet tableau med 3,5” videotelefoner

Videx tilbyder den ultimative løsning for video dørtelefonanlæg, hvor der ønskes et klassisk og stabilt anlæg uden løbende omkostninger, som kan tilpasses efter behov og ønsker.

Med et specialdesignet tableau fra VIDEX åbner du op for muligheder, der kan forvandle ethvert adgangspunkt til både at være funktionelt og visuelt tiltalende. Et specialdesignet tableau tilbyder den unikke fordel at kunne skræddersyes efter specifikke præferencer og tekniske krav. Fra valg af materialer, som elegant kan integreres i bygningens facade, valg af farver, graveringer eller udvidelse med adgangskontrol m.m.

Videotelefonen har en monitor på 3,5” 320 x 240 højopløst LCD TFT-skærm, for at sikre et tydeligt billede fra kameraet i dørtableau. Videotelefonen fås også med 7” skærm.

Systemet har forskellige udvidelsesmuligheder, såsom GSM viderestilling af opkald.

Dette anlæg er udstyret med et avanceret digitalpanel og en 7Videx tilbyder den ultimative løsning for video dørtelefonanlæg

Billede tv: IP-system med Digitalpanel og 7" video. Billede th: Specialdesignet tableau med 3,5" videotelefoner.

Download NBS Nordic katalog her

Referenceprojekter fra Videx ApS

Gentoftegade 50

Gentoftegade 50

Gentofte

Opnæsgård

Opnæsgård

Hørsholm

Julius Bloms Gade

Julius Bloms Gade

København N

Holger Danskes Vej 29-37

Holger Danskes Vej 29-37

Frederiksberg