Bæredygtige og sunde gulve til kontoret

Annonce – Dato 11 maj 2021

Det bliver stadigt mere komplekst at designe en arbejdsplads, og der stilles hele tiden nye krav til både indretning og materialevalg. Men hvad er forskellen på de forskellige gulvtyper, og hvilken rolle spiller materialevalg i forhold til funktion? Tarkett rådgiver dig om indretning af sunde og bæredygtige kontormiljøer.

Tarkett, Vælg det rigtige gulv til den bæredygtige og sunde arbejdspladsTarkett, Bæredygtige og sunde gulve til kontoret

Fokus på indeklima og arbejdsmiljø

At indrette bæredygtigt indebærer også, at du indretter med fokus på menneskers sundhed og trivsel. Faktorer som b.la. luftkvalitet, akustik og rengøringsvenlighed har stor betydning for indeklimaet i kontormiljøet.

Et gennemtænkt kontormiljø kan være med til at modvirke stress, fremme koncentration, stimulere sanserne og få folk til at føle sig trygge. Du skaber øget lønsomhed ved at give mennesker de bedste forudsætninger for at trives og præstere.

Bæredygtige gulve i tekstil, vinyl og træ

Hos Tarkett finder du et stort udvalg af gulve, som er på forkant med udviklingen inden for bæredygtige og sunde arbejdspladser. Læs mere om vores gulvløsninger – i bl.a. tekstil, vinyl og træ – til indretning af kontorer

TEKSTILGULVE TIL KONTORER 
VINYLGULVE TIL KONTORER
TRÆGULVE TIL KONTORER

Vil du vide mere om vores gulve til kontorer?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 43 90 60 11 eller info.dk@tarkett.com, hvis du vil vide mere om, hvordan du skaber et sund og bæredygtigt kontormiljø.

Referenceprojekter fra Tarkett A/S

EUC Lillebælt - nye gulve
Egersund Forum - nyt gulv
Plejeboligen Slottet Falun - nyt gulv
MQ Täby Centrum - nyt gulv