VIVIX facadeplader – en innovativ letvægter

Annonce – Dato 27 sep 2018

Praktiske og holdbare facadeplader med lav vægt, bliver et naturligt valg for udvendig beklædning for nybyggeri og renovering.

VIVIX facadeplader fra Formica Group er en innovativ facadeplade med lav vægt. 6 mm tykke plader vejer kun 8,7 kg pr. m2, hvilket forenkler både installation og håndtering, og giver en støttestruktur og en facade med generelt lav vægt. Dette er en af grundene til, at VIVIX facadeplader bliver et stadig mere oplagt valg for byggebranchen. Blandt vores udvalgte referenceprojekter på vores hjemmeside formica.com, er supplerende information om, hvorfor vores kunder vælger vores særlige produkt.

Robuste og modstandsdygtige plader

VIVIX er en massivt opbygget udvendig facadeplade med dekorativ overflade på begge sider. Disse stive, homogene, robuste og modstandsdygtige plader fremstilles af Formica Group ved hjælp af seje termohærdende harpikser, der forstærkes med cellulosefibre for at øge styrken og holdbarheden. En akrylbelægning giver øget UV-beskyttelse, og VIVIX -paneler er blevet grundigt testet for anvendelse under krævende forhold iht. EN 438-6, hvilket gør dem ideelle til anvendelse i ventilerede regnskærmsfacader og andre eksterne bygningselementer.

Sortimentet udvikles løbende, og i foråret kom der yderligere et stort antal dekorer samt billedtjenesten Younique, som gør det muligt at skabe unikke designs på VIVIX facadeplader.

FSC Certificeret

VIVIX facadeplader er et udtryk for Formica Groups fokus på bæredygtighed og måder at skabe sikre miljøvalg. Hele VIVIX portfolioen er FSC Certificeret. Da VIVIX panelerne er produceret i Europa i henhold til ISO 9001 standarder, påvirker de miljøet minimalt, som det er bestemt i Formica Group's Life Cycle Assessment (LCA). VIVIX paneler har brandklassifiation B-s1, d0 (EDF 6 mm) i henhold til den europæiske standard EN13501-1. Formica Group er også den første laminatproducent i verden, som har modtaget Carbon Trust’s Carbon Reduction Label.