7 grunde til at designere og arkitekter vælger Formica® laminat til døre

Annonce – Dato 16 mar 2023

Formica® højtrykslaminater Når det drejer sig om at vælge materialer til dørbrug, så er der ikke mangel på muligheder. Men det er kun Formica® Laminat, som tilbyder en kraftfuld blanding af ydeevne, holdbarhed, hygiejne og langsigtet værdi.

Denne kombination af fordele er grunden til, at Formica® højtrykslaminater (HPL) er så velsete på tværs af design- og byggeindustrien.

Nina Bailey, europæisk designchef hos Formica Group, udtaler: “Døre er ikke kun funktionelt inventar til afskærmning af områder – de er en væsentlig del af det overordnede indendørsdesign og er ofte prikken over i´et i skabelsen af et frisk og raffineret udseende.“

Når du vælger Formica laminat til dit dørbrug, vil du få fornøjelsen af:

1. Imponerende robusthed

Alle Formica laminater er meget modstandsdygtige overfor pletter, slag og ridser – hvilket gør dem ideelle til meget travle områder eller store berøringsoverflader såsom døre og arbejdsområder.

2. Langsigtet ydeevne og skønhed

Formica laminater kan monteres med den vished, at de vil bevare deres kvalitet og æstetiske tiltrækning i mange år fremover. Deres holdbarhed er nøgleattraktionen for mange arkitekter og designere, som arbejder med offentlige og private områder med en langsigtet service, der tilbyder bedre livscyklusværdi end billigere alternativer. Formica dør-laminater er færdigbehandlet, så der er ikke behov for fremtidige overfladebehandlinger.

7 grunde til at designere og arkitekter vælger Formica® laminat til døreFormica® laminat til døre

3. Iboende hygiejne

Alle Formica laminater er inerte, så de fremmer ikke bakterievækst. Så du behøver heller ikke at bekymre dig om specielle rengøringsmidler. Varmt sæbevand er alt, hvad du behøver for en perfekt vedligeholdelse af dine laminater.

4. Modstandsdygtig overfor fugt

Laminat overfladen er ikke-porøs, hvilket betyder en velfremstillet dør med forseglede kanter, som kan anvendes til vaskerum og foranderlige rumomgivelser uden frygt for en overhængende fare for beskadigelse eller nedbrydning.

5. Omkostningseffektiv produktion og nem fabrikation

Formica laminater er lette og nemme at skære i størrelse. For at sikre optimeret dørdesign og for at levere maksimal effektivitet i konvertering, spare tid og reducere spild af materiale, er der fire forskellige arkstørrelser tilgængelige: 2150x950mm, 2350x950mm, 2350x1300mm og en stor generel 3050x1300mm arkstørrelse, hvilket giver større muligheder, når der kræves større døre.

6. Naturlige produktstrukturer

Nyeste teknik indenfor teksturer kan indarbejdes i laminatfremstillingsprocessen, hvilket øjeblikkeligt ændrer udseendet og fornemmelsen af det endelige produkt. Linewood, Puregrain og Naturelle er foretrukne overflader til trædekorer, mens Matte58 er en tidløs klassiker til farver og træsorter.

7. Stort æstetisk udvalg

Formica® Doors Collection indeholder 20 nye trædekorer. Derudover findes et stort udvalg af 120 almindelige farver, som er tilgængelige, herunder 15 nye farvetilbud, der giver den ultimative fleksibilitet for skabelsen af en iøjnefaldende funktionsdør. Konsistens mellem ark-til-ark minimerer risikoen for ikke-matchende døre på tværs af en installation.

Se hele Formica® Doors Collection i dag