Ny Formica® Collection - livet bør være farverigt

Annonce – Dato 2 jun 2022

Formica Group har lanceret en ny, sofistikeret og inspirerende laminatkollektion, der introducerer 15 nye basisfarver, 34 nye trædekorer og 8 nye Plus Colors.

Den første og originale: Formica Group opfandt højtrykslaminat i 1913 og som pioneer pr. definition repræsenterer vores ikoniske Formica® brand kvintessensen af laminater.

Inspireret af livet: Laminater kom ind i folks dagligdag og gjorde modernitetsdrømme til virkelighed og tilgængelige. På samme måde er efterspørgslen efter multifunktionelle, praktiske og holdbart designede overflader en konstant inspiration for vores Formica® serier. Ved hvile, i fritiden og på arbejdet.

Udvikler sig med tiden: Den måde, mennesker lever, arbejder og leger på, ændrer sig konstant. Formica Group holder trit med disse skiftende tider gennem konstant innovation, der afspejler globale tendenser og reagerer på stadigt skiftende behov og vaner. Originalen, som stadig dukker op over hele verden.

Ud over den nye kollektion introducerer Formica Group et nyt og moderne poptema, der kombinerer nutidens raffinerede livsstil med et respektfuldt hint af popkulturens oprindelse, en periode hvor Formica laminatprodukter også blev meget moderigtige rundt omkring i verden.

Nina Bailey, designchef for Formica Group kommenterer: "Den nye kollektion rummer en følelse af at være organisk sofistikeret. Både de nye farver og trædekorer resonerer med den nuværende kultur og de igangværende trends for naturlige og jordagtige interiørmiljøer, kombineret med bevægelsen mod håndværksmæssigt design og den håndlavede tilgang.”

NYE Formica® Collection - livet bør være farverigtFormica Group har lanceret en ny, sofistikeret og inspirerende laminatkollektion,

Basisfarver

Den nye grønne palet fortsætter med at passe til trenden inden for biofilt design og 'det udendørs indenfor'-tema og inkluderer naturlige jordfarver af grønt i sofistikerede og beroligende nuancer.

Terracotta og jordnære nuancer af rød er blevet introduceret. Det passer til trenden med materialer, der har et mere naturligt udseende, og som trækker tråde tilbage til et menneskeskabt og autentisk udseende. De nyudviklede røde paletter består af et udvalg af terracotta-toner, herunder Earthenware, Adobe og Brick, sammen med Blush, en pink, der er centrum for den nye neutrale og Henna, en dyb, naturlig rød.

Night Series er en introduktion til de tre nye fyldige og luksuriøse 'næsten sorte' farver; Night Shade med en dråbe rød, grøn-tonet Night Forest dybblå Night Sea.

Den nye Brite White, en kølig hvid nuance, kombineres nemt med køligere gråtoner i kollektionen, såsom Glacier, Sparta, Lead, Storm eller Terril.

Trædekorer

Med inspiration fra japanske og skandinaviske træsorter er det førende tema for de nye træsorter en kontrast af lys og mørk stemning, bleg og pigmenteret.

Nina udtaler, at ”tilføjelsen af træsorter til kollektionen forbinder os med vores umiddelbare omgivelser med fokus på lokale europæiske arter, såsom eg, ask, valnød og elm. Når vi lærer at værdsætte vores levesteder, ønsker vi at introducere dens naturlige skønhed i indvendige rum. At bevæge sig mod grå og umættede trætoner i både varme og kølige toner giver vores træpalet en smuk variation og balance mellem tone og farve."

Et af højdepunkterne i den nye kollektion er Ventura Oak, en stilfuld, afslappet træsort i en kølig, neutral mellemtone af grå, næsten blålig i farven.

Cedar-serien er en cool, beroligende og moderne version af nåletræ, som kommer i tre indretninger, der går fra lys til mørk.

Tromso Maple er inspireret af den skandinaviske natur og er en lys dekor med lav kontrast, der giver balance til ahornens karakteristiske knaster.

Tre aske-dekorer, Pale Ash, Aged Ash og Dark Ash skaber øjeblikkeligt elegance med en tidløs struktur, mens de nye minimalistiske elm-dekorer er ideelle til friske, moderne interiører. Sund Elm er en bleg neutral farve og Fjord Elm er en mælkeagtig næsten hvid tone, der vil fungere fint sammen med pasteller eller elegante grå farver.

Det let disponerede White Painted Wood fanger gengivelsen af ​​laseret fyrretræ og har en let gråhvid farve og lyse sandtoner. Trendy beige, greige og gråbrun udvider den gråtonede dæmpede palet med introduktionen af Belvedere Beech, Flute Oak, Nevada Oak og Bleached Legno.

Formica laminatserie Fire elegante valnødder; Formal Walnut, Refined Walnut, Peruca Walnut og Cetina Walnut tilføjer varme til kollektionen fra afbleget til fuldt mættet mørkebrun.

Eg forbliver et populært og klassisk trævalg, og de fire egetræstilføjelser passer til alles smag, lige fra lige årer til planker, elegant til let rustikt med savskårne effekter og knaster.

Som et almindeligt byggemateriale over hele verden har krydsfiner et velkendt udtryk og giver et unikt og iøjnefaldende mønster som højtrykslaminat. Vi introducerer fire krydsfinerdekorer; White Washed-, Raw-, Black- og Green Slate Birchply.

Weathered Beamwood og Oxidised Beamwood er smukke trædekorer i stor skala med et eksklusivt design, der kombinerer bløde og brune trætoner med en grålig patina.

Salvaged Planked Elm og Seasoned Planked Elm gør brug af malede regenererede planker og håndskrabet, og er blevet skabt som TrueScale-dekorer uden et gentagende mønster på tværs af bredden af ​​laminatpladen med planker, der løber lodret.

Plus Color

Plus Color er en kreativ farvepalet, der giver mulighed for at kombinere en farve i flere overflader til effektiv indretning.

Nina beskriver utbuddet som "den ultimative laminatværktøjskasse til indretningsarkitekter, der giver mulighed for at eksperimentere med farve og tekstur på flere måder. Sortimentet griber ind i mange kernetrends, såsom tone-i-tone-paletter og taktilt design. Tilføjelsen af ​​vores nye nøglefarver til Plus Color-serien tilføjer sofistikerede og jordagtige toner, der er ideelle til flere anvendelser og sektorer."

8 trendy sofistikerede og afdæmpede farver er blevet tilføjet til Plus Color-serien, hvilket giver en luksuriøs og førsteklasses følelse. Alle 25 farver i serien er tilgængelige i 4 teksturmuligheder; AR Plus® - den slidbestandige højglansfinish, MicroDot - en enkel, let fordybet lille prik i et geometrisk bånd, Plex - en prisvindende effekt i lille skala med et sprødlig strejf og silkeagtig glans, og satin NDF – blød, mat og glat.

Den nye Formica laminatserie er den komplette ressource til hjælp til dit næste designprojekt med dekorer, der fås i tynde HPL-laminater og kompakte laminater som standard, samt flere arkstørrelser, for at give større designfleksibilitet og effektivitet.