Nye Formica® Doors Collection

Annonce – Dato 20 sep 2022

Formica® Doors Collection indkapsler et raffineret udvalg af iøjnefaldende farver og trædekorer og taktile overfladebehandlinger i højtrykslaminat (HPL). HPL er det perfekte materiale til at opfylde de krævende design- og overfladeydelseskrav til døre i nutidens moderne kommercielle og boligmiljøer.

Formica® Doors Collection

Formica Group har omhyggeligt overvejet de mest egnede og anvendelige designs og indretninger til dørdesign; og introducerer 15 nye farver, alle tilgængelige i Matte58 tekstur, og 4 udvalgte farver i Naturelle og Linewood teksturer for at præsentere trædetaljer i farve. Formica Doors er virkelig blevet inspireret af naturen og introducerer 20 nye trædekorer i en række forskellige teksturer, tilpasset til at passe bedst til hvert trædesign.

Nina Bailey, europæiske designleder hos Formica Group, kommenterer “Den opdaterede Formica Doors serie er blevet forfinet og designet til at indeholde de mest egnede og anvendelige designs og dekorationer til døranvendelse. Serien indeholder det fulde Formica 'Colors' tilbud samt en række træåre og et lille udvalg af mønstre. Ved udvælgelsen af produkterne til Doors, overvejede vi virkelig de æstetiske egenskaber, som en dør bringer til et rum. Døre er ikke kun funktionelle armaturer til at lukke rum af og give en ind- og udgang, de er en central del af det overordnede interiørdesign og kan ofte være prikken over i'et til at skabe et lækkert og raffineret look."

Formica® Doors Collection

Uden at undervurdere vigtigheden af farvevalg i dørdesign, siger Nina: "At bruge farve på døre kan have en enorm indflydelse på det overordnede indvendige rum. Brug af lyse og pigmenterede toner på døre kan få dem til at skille sig ud som en funktion i det rumlige design og kan endda korrelere med en form for wayfinding for at hjælpe med at identificere forskellige områder og rum. De nye tilføjelser af de mere umættede og mørke jordfarver kan også give et statement, men måske på en mindre indlysende måde, mens de passer sammen med farverne på andre applikationer såsom møblerne. Basisfarver på en dørapplikation skaber et rent og ryddeligt miljø og er i stand til at generere mindre stress og løfte humøret.”

Stil møder holdbarhed

Formica højtrykslaminatets iboende egenskaber betyder, at Formica® Doors Collection er meget modstandsdygtig over for pletter, slag, ridser og fugt, er hygiejnisk og nem at vedligeholde. Resultatet er en serie, der tilbyder overflader med styrke og holdbarhed nok til at sikre, at dørens skønhed forbliver intakt over tid, hvilket giver en alternativ løsning til en malet dør, træ eller finer, komposit eller PVC.

pladestørrelser og laminaten

Størrelser

De forskellige tilgængelige størrelser giver arkitekter og designere frihed og fleksibilitet til at inkorporere en blanding af standard- og skræddersyede dørstørrelser, der er specifikke for projektets behov. Formica Doors er lige så velegnet til specifikation i hospitals- eller uddannelsesmiljøer, hvor der ofte kræves bredere og højere døre, som til gæstfrihed, kontor, detailhandel og i hjemmet.

Fås i 4 pladestørrelser som standard, i følgende dimensioner: 2150x950mm, 2350x950mm, 2350x1300mm og 3050x1300mm. Forskellige pladestørrelser og laminatens alsidighed gør det også muligt at producere yderligere elementer, såsom møbler og vægbeklædning, og tilpasse dem til dørene for at bære et tema gennem hele interiøret.

Læs mere, bliv inspireret og bestil prøver på vores hjemmeside formica.com