8 grunde til at vælge Formica® Laminat

Annonce – Dato 28 Apr 2022

Slidstærk, let, nemt at rengøre og lav vedligeholdelse - det er ikke svært at se, hvorfor møbeldesignere overalt i verden henvender sig til Formica® laminat for at få moderne møbler fyldt med brugbarhed og skønhed.

Formica laminat

Uanset om du arbejder på store kommercielle udviklingsprojekter eller mere intime boligområders design, så er vi sikre på, at vores laminats æstetik og egenskaber tilbyder en løsning til alle projekter; og her er der nogle grunde til hvorfor:

  • Over 100 års erfaring i overfladedesign og fremstilling
  • Eksklusivt sortiment udviklet specielt til kommercielle miljøer og møbler
  • Hygiejnisk – en fuldstændig forseglet overflade, nem at rengøre – reducerer bakterievækst
  • Holdbar og fantastisk til meget trafikerede områder
  • Tynde og tykke laminater til forskellig brug
  • Flere forskellige størrelser for optimering og minimalt spild
  • Kan formes for at reducere fuger (intet skjult snavs!)
  • Holdbarhed – applikationen ser lige så godt ud i morgen som den dag den blev installeret

Uanset om du leder efter møbler til erhverv eller bolig, så er der store chancer for, at du finder møbler, som har indarbejdet Formica® laminat.

Designere, som leder efter gode alternativer til sten, marmor og solidt træ, gør mere og mere brug af vores produkter. Det er, fordi vores laminater ikke går på kompromis med kvalitet og æstetisk tiltrækningskraft – men de tilbyder flere kernefordele, såsom lettere fragtbelastninger, mere omkostningseffektiv produktion og en nærmest uovertruffen alsidighed.

Vi er konsekvent forbløffede over den innovation, designere viser i deres brug af Formica® laminat.

Formica laminat - en fuldstændig forseglet overflade, nem at rengøre - reducerer bakterievækst

En smag af noget helt særligt

Hos Danone’s HQ i Holland, kombinerede Studio Michiel Wijnen DecoMetal® Brushed Cupro med ægte metaloverflader med en enestående effekt.

Oslo, Fossil og Maui blev også indarbejdet i det interiør møbler og vægpaneler for en iøjnefaldende finish som stadig har gavn af alle de praktiske egenskaber som slagfasthed og nem vedligeholdelse.

Fine dining på seriøst plan

På Malaga’s Hotel Barcelo, har ILMIODESIGN skabt en stilfuld restaurant lige så levende som den spanske sol.

Turkis (Grotto) og guld (Brushed Gold Aluminium) Formica laminater er blevet brugt til de tidløse og holdbare borde. Denne kombination af både DecoMetal® by Formica Group og Formica HPL blandes perfekt ind med rummets andre teksturer og farver.

Formica laminatet kan leveres i et væld af farver

Tone-til-tone succes

Man kan ikke benægte at Child Studio har skabt en reel succes på restauranten i West London Humble Pizza.

De brugte Younique® by Formica Group til at genoplive et arkivrosa mønster fra 1950'erne. Laminatet blev derefter påført pizzeriaets borde, servicebord, reoler og vægpaneler.

Tone-til-tone tilgangen holdt en konsekvent palet på tværs af restauranten, hvor Formica-laminatet arbejdede i fuldstændig harmoni med andre lyserøde materialer og teksturer for at levere virkelige enestående omgivelser.

Læs mere, bliv inspireret og bestil prøver på vores hjemmeside formica.com