Det ideelle overflademateriale for projekter hvor hygiejne er altafgørende

Annonce – Dato 1 jun 2021

formica overflademateriale

Store kommercielle designprojekter, såsom sundhedspleje eller uddannelsesfaciliteter, hvor funktionalitet og hygiejne er en nødvendighed, kræver ofte smarte designløsninger. Arkitekter og interiør-designere spørger os ofte om; hvad er det, der gør Formica® laminat velegnet til brug i områder, hvor hygiejne er vigtigt? Her er et par få grunde til hvorfor…

Ligesom de originale opfindere af laminat, så har vi kørt forretning siden 1913 og arbejdet utrætteligt år efter år for at fremstille overfladematerialer, som er funktionelle, samtidig med at de tilbyder en æstetisk tilfredsstillende løsning, som samtidig er nem at vedligeholde.

Kan hjælpe med at reducere bakterievækst

Først og fremmest har Formica laminat iboende egenskaber, som hjælper med at reducere bakterievækst på produktoverflader, hvilken er grunden til, at vores materiale ofte bliver valgt af hospitaler, klinikker og til skoledesignprojekter.

En forseglet overflade

Vores laminater fremstilles ved imprægnering af specielt udvalgte kraftpapirer med termohærdende harpikser og bindes sammen ved at påføre en høj mængde tryk og temperatur gennem presseprocessen. Dette skaber et færdigt produkt, der er fuldstændigt forseglet og uigennemtrængeligt.

Formica højtrykslaminat tilbyder smarte designløsninger til sundhedsmiljøerDet ideelle overflademateriale for projekter hvor hygiejne er altafgørende

Det kan postformes (ingen skjulte pletter af snavs!)

Hvis du har at gøre med et ujævnt formet rum, eller måske bare et stort område, hvor der er brug for en betydelig stor overflade, er det ikke altid nemt at finde det ideelle materiale. Men den post formbarhed og variation af arkstørrelser, som vores laminater er tilgængelige i, handler ikke kun om, hvad der er nemmest. Det reducerer også antallet af samlinger og søm, hvor skidt kan samle sig, hvilket gør at hver millimeter nemt kan rengøres.

Nem vedligeholdelse

Du behøver ikke at bekymre dig om specialkemikalier eller desinfektionsmidler, når du skal rengøre Formica® Laminat. Det eneste, du behøver, er varmt sæbevand. Faktisk bør du aldrig anvende kemikalier, der kan ridse vores laminater – hvilket er en god nyhed, fordi det gør det nemt og ligetil at udtænke og implementere et rengøringssystem!

Hvis du leder efter en hygiejnisk overflade til dit næste projekt, så kom i gang i dag. Søg i vores kommercielle interiør-kollektioner og find den perfekte farve, træsort, mønster eller true-to-scale design. De er tilgængelige i en bred variation af færdigbehandlinger, typer og tykkelser, og du får lige præcis det, du ønsker – med al den hygiejne, du behøver!