Nye og inspirerende dekorer fra Trespa®

Annonce – Dato 22 mar 2022

Trespa har udvidet sin Meteon®-portefølje med 4 nye dekorer.Trespa® Meteon® facade paneler Olive Green

Trespa® Meteon® facade paneler leverer næsten uendelige muligheder for design med en serie af farver, mønstre og overflader som du finder hos Nordic Facade Solutions.

Olive Green er en helt ny tilføjelse til det unikke Lumen-sortiment. Inspirationen til den grønne nuance er fundet i Toscana, hvor olivenlundene ånder en rig grøn farve af oliven klar til høst.

Trespa® Meteon® Lumen-kollektionen er designet på en sådan måde, at den giver arkitekter mulighed for at tilføje en vis følelse af bevægelse, dybde, tone og livlighed til deres projekter. Alt sammen med det mål at skabe mindeværdige facader, der leger med lyset, fra ekstremt mat til funklende glans.

Western Red Cedar er en ny tilføjelse til Wood Decors-serien, inspireret af landskabet i Pacific Northwest, kendt for sin fantastiske, rødbrune skov. Thuja Plicata breder sig over området og giver det dens bemærkelsesværdige karakter. Træet fra disse stedsegrønne nåletræer er varmt og stærkt, og kendt for sin smukke struktur og jævne træfibre, som interagerer smukt med lys. Uanset om du vandrer gennem de frodige skove og bjergsider eller skovklædte sumpe og åstrande, er Thuja Plicata - også kendt som Western Red Cedar - altid betagende og fylder området med en varm, farverig atmosfære. Den samme varme, med dens lys-interagerende egenskaber, er nu fanget i denne nye trædekor.

Trespa® Meteon® façade paneler  Western Red Cedar

Med de to nye farver, Motion Red og Zinc Grey, tilføjet til Trespa® Meteon® Uni Colours-kollektionen, har du en endnu bedre farvepalet at lege med, hvilket skaber nye dimensioner og et nyt niveau af attraktivitet til dit projekt. Dekorationerne i Trespa® Meteon® Uni Colours-kollektionen tilbyder uendelige muligheder, alle med bæredygtige farver at vælge imellem og kombinere.

Trespa® Meteon® façade paneler

Bestil dine gratis prøver af de nye dekorationer i dag via Nordic Facade Solutions.