Udstil dine bæredygtige produkter til Building Green Aarhus

Annonce – Dato 23 jan 2020

Den 25.-26. marts inviterer Building Green hele byggebranchen indenfor i Centralværkstedet i Aarhus til inspiration og erfaringsudveksling om bæredygtigt byggeri. Har du bæredygtige produkter eller løsninger, som du vil vise frem til et stort publikum fra byggebranchen? Så er Building Green Aarhus et oplagt sted at vise dine grønne produkter frem.

Udstil dine bæredygtige produkter til Building Green Aarhus

Building Green afholdes for 4. gang i Aarhus og eventen er blevet et betydningsfuldt forum for vidensdeling og netværk, hvor arkitekter, bygherrer og bygningskonstruktører får inspiration og går i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Sidste år deltog mere end 2500 i de bæredygtige dage i Centralværkstedet. Building Green er dermed samlingssted for hele Danmarks grønne byggemiljø.

Til eventen i marts kommer 70 udstillere til at stå klar med en udstilling af de nyeste bæredygtige løsninger og produkter. Mange standene er allerede taget, så vent ikke for længe med at booke din stand.

Bæredygtige valg i fokus

I Aarhus sætter Building Green fokus på temaet bæredygtige valg i 2020, og de besøgende kan glæde sig til at få inspiration og input til alle de dilemmaer og valg, der opstår ved bæredygtigt byggeri. Over 2 dage indtager 80 talere de 3 scener i Centralværkstedet og gør bæredygtige valg nemmere at tage for byggebranchen. På scenerne kommer talere og debatter til at tage udgangspunkt i 3 undertemaer:

  • Materialevalg og målbarhed
  • Datidens præg på fremtidens bæredygtige byggeri
  • Fremtidens efterspurgte bæredygtighed

Der er stadig ledige stande til Building Green Aarhus den 25.-26. marts. Skal du have en af standene til dine bæredygtige produkter?

Fakta

Building Green afvikles i Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus, den 25. & 26. marts 2020

Programmet og praktisk info findes her

Man kan gratis tilmelde sig her