Building Green København åbner om lidt!

Annonce – Dato 31 okt 2023

På onsdag ruller vi den røde løber ud og slår dørene op til 2 dage i Forum med fokus på årets tema, Det regenerative byggeri.

Building Green København

Under dette tema får du ny viden, inspiration og indsigt i arbejdet med bæredygtighed i byggeriet.

Du kan se frem til 150 talere på 5 scener, debatter og indlæg, det nyeste inden for bæredygtige løsninger fra mere end 170 udstillere og et hav af aktiviteter og specialudstillinger. Hvis du ikke har tilmeldt til dig, så husk at gøre det – der er gratis adgang.

Under temaet regenerativt byggeri kommer du bl.a. i dybden med:

Alt slags liv

Regenerativt byggeri sætter fokus på at forbedre alt slags liv. Det tager højde for det sociale aspekt af bæredygtighed for at skabe sunde og inkluderende miljøer. Det handler også om at give plads til biodiversitet og at det bebyggede miljø skal sigte efter at skabe forbindelser med naturen for at forbedre menneskers velvære og give levesteder for dyrelivet.

Renovering og transformation

Inden for regenerativt byggeri kommer vi ikke udenom det eksisterende byggeri. Ved at skabe positive forandringer i den bygningsmasse er der et stort potentiale for at imødekomme fremtidens behov. Du får forskellige bud på renovering og transformation og får stillet skarpt på, om det er holdbart at blive ved med at bygge nyt.

Materialer på planetens præmisser

I produktionen af byggematerialer sker der ofte meget CO2-udledning, og der kan være en stor negativ påvirkning på miljøet.  Brug af genanvendte og genbrugte materialer, lokale og biobaserede materialer med lavt CO2-aftryk kan blandt andet være nogle bud på løsninger. Derfor bliver du klogere på hele livscyklussen for de materialer, vi bruger.

Energi og co2-udledninger

Kan det regenerative byggeri generere mere energi end det forbruger? Hvad er potentialet for at bygninger kan optage CO2 fra atmosfæren? Hvilken rolle kan energieffektivitet spille? På samme tid er det vigtigt at undgå CO2-blindhed, for det regenerative byggeri handler om at holde sig inden for ALLE de planetære grænser.

Det regenerative byggeri

Building Green København 2023