Udstil dine bæredygtige produkter på Building Green

Annonce – Dato 3 sep 2020

Den 28.-29. oktober inviterer Building Green for 10. år i træk hele byggebranchen indenfor til inspiration og erfaringsudsveksling om bæredygtigt byggeri. Har du bæredygtige produkter eller løsninger, som du vil vise frem til det rigtige publikum fra byggebranchen? Så er Building Green et oplagt sted at vise dine grønne produkter frem.

Udstil dine bæredygtige produkter på Building GreenNyt årti og jubilæum – accelerér bæredygtigt byggeri!

2020 er starten på et nyt årti, og det er samtidig Building Greens 10-års jubilæum. 10 gange har vi samlet byggebranchen i Forum for at diskutere bæredygtigt byggeri og arkitektur. Derfor er det tid til at gøre status over de sidste 10 år og det er tid til at accelerere bæredygtigt byggeri! Vil du være med?

Programmet hylder det lokale og danske

I 2020 er det endnu vigtigere, at vi fejrer lokale og danske succeser. Du kan derfor glæde dig til at opleve et program, der også sætter det nære og lokale i fokus.

Et af temaerne på årets afholdelse er ”Materialer og dokumentation”. Building Green stiller skarpt på materialer og dokumentation og retter projektøren på de forskellige materialer, certificeringer, materialevalg, klimapåvirkning og materialernes målbarhed.

COVID-19-tiltag

PBuilding Green, København 2020 i Forumå grund af COVID-19 bliver det en lidt anderledes udgave af Building Green, end vi normalt ser, men arrangørerne arbejder på nye initiativer for eventen.

– Vi følger myndighedernes udmeldinger og anbefalinger tæt, og vi arbejder på at lave en god løsning, der sikrer en tryg og sikker event. Vi melder løbende ud den kommende tid omkring vores initiativer i den forbindelse, fortæller Sarah Elhauge, Head of Business Development hos Building Green.

Der er stadig ledige stande til Building Green Forum den 28.-29. oktober. Skal du have en af standene til dine bæredygtige produkter?

Fakta om Building Green, København 2020