Tile Creator: Dit brugervenlige værktøj til et skræddersyet gulvdesign

Annonce – Dato 13 jan 2022

Nyhed: Tile Creator fra Ege Carpets

Tæppefliser er populære i indretningen af fx kontorer lige nu, og det er der god grund til. Det skyldes nemlig, at de modulære tæppevarianter giver rig mulighed for at designe kreative og individuelle gulvløsninger, hvor både æstetik, komfort og praktik er helt i top.

Tile Creator fra Ege Carpets værktøj til et skræddersyet gulvdesign

Stort udvalg fra Ege Carpets

Ege Carpets tilbyder et stort udvalg af tæppeflisekollektioner, som kan mixes og matches til helt unikke kompositioner. Og det er ikke blot muligt at udvikle one-of-a-kind tæppeløsninger. Du kan også kombinere forskellige farver, mønstre og kvaliteter, så de definerer forskellige aktivitets-, stille- og mødezoner eller tydelige gangstier, som hjælper med at guide trafikken igennem et rum på den mest ideelle måde. Skabelsen af sådan et gulvdesign lyder kompleks, men det er den faktisk ikke. Og nu hjælper den nye Tile Creator dig godt på vej.

Visualisér dine idéer med Tile Creator

Tile Creator er et digitalt værktøj på egecarpets.dk, som du kan bruge til at designe, rekolorere og præsentere dit helt eget gulvdesign med ved hjælp af virkelighedstro visualiseringer. Værktøjet er så avanceret, at du kan udvikle detaljerede og nuancerede visualiseringer, men samtidig er Tile Creator meget simpelt og intuitivt at bruge.

Visualisér dine idéer med Tile Creator

Sådan gør du

  • Først skal du definere monteringsretningen (f.eks. lineær lægning eller skakmønster) for de valgte tæppefliser.
  • Derefter skal du vælge forskellige produkter fra Ege Carpets store udvalg af tæppefliser, hvoraf nogle mønstre endda kan rekoloreres, så de matcher dine behov 100 %.
  • Når du har fastsat dine helt egne designparametre, kan du tilpasse dit gulvdesign og eksperimentere med at skabe gangarealer, arbejdsområder eller sociale zoner ved at kombinere forskellige farver, mønstre og strukturer.
  • Til sidst kan du visualisere dit design i en række møblerede rum, så du får helt naturtro gengivelser af realistiske rum. Viola!

Perfekte til din præsentation: Digitale filer

Som en afsluttende feature kan du downloade gratis digitale filer inklusiv 3D-rumvisualiseringer og mønsterrapporter. De er ideelle til din kundepræsentation, hvortil du nu har den perfekte visualisering af dine idéer, eller hvis du skal arbejde videre i andre programmer som fx pCon.planner.

Fysiske prøver sikrer det fuldendte beslutningsgrundlag

Uanset hvor komplekse dine designidéer er, kan Ege Carpets tilføje endnu en dimension til din visualisering ved at fremsende vareprøver i de tæppematerialer, du har valgt. Så har du mulighed for at mærke det udsøgte garn og tæppekonstruktionen samtidig med, at du vurderer mønstrets detaljer og de valgte farver.

modulære tæppevarianter

Find Tile Creator på egecarpets.dk

egecarpets.dk lærer du hurtigt, hvordan du får mest muligt ud af den avancerede, men brugervenlige Tile Creator. Og skulle der opstå spørgsmål undervejs, hjælper en designer fra Ege Carpets gerne på vej.

Hent Tile Creator

Se kollektioner med tæppefliser og -planker

Yderligere information: egecarpets.dk, tlf. 9711 8811.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår