Ny kollektion fra Ege Carpets

Annonce – Dato 16 nov 2021

ReForm Discovery inspireret af naturlige og menneskeskabte systemer.

Ege Carpets, naturlige tæppesystemer

Set fra oven er Jorden et perfekt system. Alle naturens mirakler har en unik styrke, uanset om det er den massive kraft fra det brølende hav eller den urørlige klippe, der stædigt holder fast i sin majestætiske position. Via algoritmen af de spor, vi efterlader bag os, udforsker ReForm Discovery også relationerne imellem mennesker. Komplekse vejkort, stramme jordbrugsstrukturer og velordnede men alligevel kaotiske netværk i byerne er eksempler på systemer, der er så store, at de kun kan opfattes på afstand. Uanset om der er tale om naturfænomener eller menneskeskabte konstruktioner, er de alle spændende at udforske.

Fem designs

I Discovery er det den flerdimensionelle løkkekonstruktion, der skaber teksturen og definerer de fem mønstre:

  • Planet
  • Earth
  • Network
  • Net
  • Cliffs

Fem farvegrupper

Mønstrene fås i fem moderne farvegrupper, som varierer fra diskrete tone-i-tone nuancer til mere mættede farver, der alle er nøje udvalgt for deres evne til at skabe perfekte kombinationer:

Ash black:

Sorte og grå toner med varierende farvemæthed og koordinerede kontraster tilfører en dramatisk, men underspillet stemning til gulvet.

Sand grey:

Som den lyseste farvegruppe i Discovery kombinerer sand grey de beige og grå toner i et moderne look med stor farvekontrast.

Broken green:

Med et elegant vintage touch kombinerer broken green interiørfavoritterne flaskegrøn, skovgrøn og smaragd i moderne farvekompositioner med spændende lag.

Ocean blue:

Med et klassisk, men levende udtryk bringer ocean blue kølig energi til ethvert interiør. Et stærkt og raffineret farvevalg med dybde og bevægelse.

Wild berry:

Spiselige delikatesser fra naturens køkken er inspirationen til denne palet af både lyse, mørke og let falmede bærfarver. Et moderne og modigt farvevalg med wow-effekt.

Ege Carpets, tæppefliser og -planker samt væg-til-væg tæppe

Rumlige effekter og områdedesign

Kollektionen muliggør skabelsen af forskellige rumlige effekter og kan fx bruges til at definere mødezoner og fokus- og fællesområder, ligesom den kan hjælpe med at guide trafikken igennem rummet via designede gangstier.

Fliser, planker og væg-til-væg

Kollektionen fås som tæppefliser og -planker samt væg-til-væg-tæppe, og det enkelte design er tilgængeligt i de størrelser og former, der fremhæver mønstret bedst. Hvert mønster kan bruges alene eller i kombination med andre alt afhængig af, om der ønskes et blødt eller dramatisk udtryk på gulvet.

Affald er ikke affald, før det er smidt ud

Discovery er Indoor Air Comfort Gold- og Cradle to Cradle-certificeret. Dermed er kollektionen det mere grønne valg til et hvilket som helst interiørprojekt. Ege Carpets omdanner brugte plastflasker til den patenterede Ecotrust-bagside, der er standardløsningen på alle tæppefliser og planker. Flaskerne genbruges til et blødt men stærkt PET-filtmateriale, som er langtidsholdbart og akustisk fremmende. Discovery fremstilles af garn baseret på efterladte fiskenet og andet industrielt affald. Nettene indsamles, rengøres, nedbrydes og genskabes som et slidstærkt garn, der er både regenereret og regenererbart.

Ege Carpets, tæppefliserEge Carpets, smukke tæpper til en bæredygtig fremtid

Firmaprofil

Ege Carpets blev grundlagt i 1938 og anvender konsekvent den mest avancerede teknologi i branchen. Ege Carpets er en af Europas førende tæppeproducenter og er drevet af en strategi om at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Derfor fremstiller de unikke gulvdesign på mere bæredygtig vis ved at omdanne affald til ressourcer, samtidig med at de stræber efter at holde komponenterne i lukkede kredsløb og blive CO2-positiv. Via 9 salgskontorer og mere end 50 partnere over hele verden leverer de Cradle to Cradle-certificerede tæpper til arkitekter og indretningsdesignere med speciale i blandt andet hotel-, kontor- og marineprojekter.

Få yderligere information om tæppeløsninger fra Ege Carpets her, tlf. 97 11 74 64.