Skab synergier med tæpper og akustikrum

Annonce – Dato 6 okt 2022

Arbejdsmiljøet er for alvor kommet i fokus, og det er der mange gode grunde til – ja, faktisk er der lige så mange grunde som antallet af medarbejdere på det enkelte kontor. Det attraktive, moderne arbejdsliv byder på afvekslende arbejdssituationer, hvor medarbejderne hurtigt skal kunne skifte fra individuelt fokusarbejde med høj koncentration til idégenererende sessioner i kreativt samspil med andre. Imellem disse to yderpunkter skal de sociale relationer kollegerne imellem plejes med hurtige, uformelle snakke, ligesom der i andre situationer er brug for diskrete rammer om de mere fortrolige samtaler.

Skab synergier med tæpper og akustikrum

Det ideelle kontor

Det ideelle kontor er i stand til at imødekomme alle disse behov og arbejdssituationer på én og samme tid, men det kræver, at kontoret er designet med ambitiøse og forskelligartede mål for øje - både hvad angår akustik, æstetik og fleksibilitet. I den sammenhæng udgør tæpper og akustikrum to forholdsvis enkle, men stærke greb i indretningen.

Synergien opstår, når du kombinerer tæpper og akustikrum

Hvor tæpper fra Ege Carpets absorberer mellemhøje til høje frekvenser, er akustikrum gode til at dæmpe de lave frekvenser. Dertil kommer, at gulvet oftest er én af rummets største flader og dermed, alene grundet sit omfang, udgør en stor bidragsyder til støjreduktion. Akustikrummene fungerer derimod som luftens støjskærmere og hjælper med at bryde den lyd, som bevæger sig igennem lokalet, ligesom de skaber nye rum i rummet i form af helt støjfri zoner.

Sådan gjorde Amedia

Amedia er én af Norges største mediekoncerner, og ved at specificere højkvalitets-akustikrum og støjreducerende tæpper fra Ege Carpets er det lykkedes virksomheden at skabe et stressfrit og personligt optimeret arbejdsmiljø. De specificerede tæpper og akustikrum giver mulighed for at optimere udtrykket helt ned i detaljen – en vigtig mulighed som teamet fra Amedia udnyttede ved at farvekoordinere alle tekstiler i matchende toner. Det betød, at de valgte tæppemønstre fra Ege Carpets’ Art & Crafts-kollektion blev rekoloreret til at passe helt perfekt ind i projektets stramme farvekoncept. Amedia er derfor et godt eksempel på, hvordan tæpper og akustikrum skaber synergi i forhold til trivsel, funktionalitet og æstetik.

tæpper fra Ege Carpets tæppemønstre fra Ege Carpets’ Art & Crafts-kollektion

Til Amedia-projektet er specificeret følgende produkter:

Acoustic Rooms Modular
Ege Carpets modulopbyggede rum-i-rum-system med uovertruffen fleksibilitet og optimal akustisk kvalitet i og udenfor rummet. Dette akustikrumskoncept bygges op efter ønsker og behov af individuelle elementer med 20 centimeters interval. Glas og højeffektive tekstilelementer kombineres til at opnå det udtryk, der matcher det øvrige kontorinteriør helt perfekt.

Highline Express Arts & Crafts
En kollektion bestående af 61 unikke designs. Amedia-teamet har taget udgangspunkt i designet Marbling Multi Colour, som de både har brugt i den oprindelige flerfarvede udgave og i en rekoloreret blå version, der er nøje farvetilpasset det øvrige interiør i de blå akustikrum. Læs mere om rekolorering her

Epoca Moss
En elegant kollektion af løse tæpper i 14 farver, der udgør et af de mest effektive og budgetvenlige valg, når du ønsker at tilføre øget lyddæmpning og æstetisk værdi til dit rum. Farvevalget til Amedia er Epoca Moss Dark Rose.

Firmaprofil

Ege Carpets blev grundlagt i 1938 og anvender konsekvent den mest avancerede teknologi i branchen. Virksomheden er én af Europas førende tæppeproducenter og er drevet af en strategi om at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Læs mere om Ege Carpets strategi for bæredygtighed her

Bestil gratis brochurer, arkitektmapper eller prøver her

Yderligere information: www.egecarpets.dk, e-mail: salg@egecarpets.com eller tlf. 97 11 88 11.