Nyhed fra Ege Carpets: Løse tæpper med ultimativ designfrihed

Annonce – Dato 11 jun 2024

Design og visualisér dit perfekte tæppe i den nye digitale Rug Creator

Rug Creator løse tæpper

Få ultimativ designfrihed med Ege Carpets nye koncept for løse tæpper i et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer, herunder 100% uld for luksuriøs og naturlig blødhed eller regenereret nylon for et moderne udtryk. Uanset om du foretrækker blød komfort fra langluvede tæpper, tidløs elegance fra vævede designs eller moderne tekstur fra løkkekonstruktioner, har Ege Carpets det hele.

Med online-værktøjet Rug Creator kan du udforske forskellige kollektioner, farver, former og kantløsninger samt visualisere tæppet i flere miljøer og på forskellige gulvmaterialer. Og med any size any shape-konceptet har du frihed til at designe løse tæpper, der passer perfekt til dine behov, imens de komplementerer dit interiør og får dit rum til at føles helt rigtigt.

Prøv Rug Creator

Designer collections

Designer collections er skabt af ikoniske designere, der forvandler løse tæpper til unikke oplevelser. Mød nogle af Ege Carpets designervenner herunder.

Laura Bilde & Linnea Blæhr

SHE-kollektionen hylder fortidens kvindelige designere og kunsthåndværkere, der har banet vejen for fremtidens kvindelige kunstnere. Inspireret af vintage væveteknikker, ekspressionistiske former og grafiske malerier er SHE-mønstrene udviklet i hånden som en anerkendelse af uperfekte indretningsdetaljer. SHE består også af ensfarvede mønstre, hvor kontrasterne skabes af twistede garneffekter.

Udforsk SHE

Tom Dixon

London er udgangspunktet for Industrial Landscape-kollektionen – og en evig inspirationskilde for kreativ direktør og designer Tom Dixon, der beskriver den britiske hovedstad som værende ikke den smukkeste, men bestemt én af de mest karakterfulde byer i verden. Hans design afspejler London med alle dens uperfekte overflader og rå materialer i for eksempel et jerninspireret look.

Udforsk Industrial Landscape

Udforsk det nye Rugs-koncept

Custom design

Specialdesignede løse tæpper er en unik mulighed for at fortælle designvisionen for dit projekt. Ege Carpets designerteam, Ege Design Studio, står altid klar til at hjælpe dig med at føre dine idéer og ønsker til det perfekte løse tæppe ud i livet – som i dette samarbejde med Studio Other Spaces, der er etableret af den verdenskendte kunstner Olafur Eliasson og arkitekt Sebastian Behmann.

Colour collections

Colour collections tilbyder løse tæpper i alle nuancer (bl.a. udviklet af den internationalt anerkendte tekstildesigner og farvealkymist Margrethe Odgaard) og en bred vifte af kvaliteter og konstruktioner såsom hyggelige og bløde langluvede tæpper, udsøgte tæpper i 100% ren ny uld, stilfulde og rustikke løkketæpper samt vævede tæpper med ekstrem høj holdbarhed.

Ræk ud til Ege Carpets

Kontakt din lokale Ege Carpets-ekspert eller ræk ud på salg@egecarpets.com eller tlf. 9711 8811, hvis du vil vide mere om, hvordan løse tæpper kan bidrage til dit projekt.

Besøg egecarpets.dk for at lære mere.